Back to Top

iPhone 6S Roségoud kopen – los Apple iPhone 6S Roségoud toestel zonder abonnement, prijs vergelijken

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur

 

Wil je een los iPhone 6S Roségoud toestel kopen zonder abonnement, dan ben je hier op de juiste plek. Hierboven presenteren we je namelijk de beste en goedkoopste iPhone 6S Roségoud toestel aanbiedingen die er op dit moment zijn.

De prijs van een losse iPhone 6S Roségoud (toestel zonder abonnement)

Een iPhone 6S kun je naast in de kleur roségoud ook als los toestel (zonder abonnement) kopen in drie andere kleuren, namelijk zilver, goud en spacegrijs. De prijzen kunnen per kleur wel iets verschillen, maar veel (in euro’s gezien) scheelt het niet. Voor een nieuw 16GB instapmodel van de iPhone 6S Roségoud betaal je tegenwoordig (peildatum april 2017) nog geen 600 euro. Ook de prijzen van de andere nieuwe losse iPhone 6S Roségoud toestellen liggen inmiddels lager dan tijdens de introductie.

Een 32GB versie van de iPhone 6S roségoud kun je eveneens kopen voor onder de 600 euro (als nieuw toestel). Wil je een 64GB versie of een 128GB versie van de roségouden iPhone 6S, dan tel je ongeveer 100-150 euro extra neer. Verder kun je de iPhone 6S in de kleur roségoud ook kopen als refurbished / gebruikt toestel. In dat geval ben je veel goedkoper uit, maar neem je wel genoegen met een toestel dat niet gloednieuw is, maar dat zo goed als nieuw is, of dat goed is opgeknapt.