Back to Top

iPhone 6S screenprotectors kopen - matte, transparante gladde, glas en meer

Een mooi scherm zoals dat van de iPhone 6s wil je natuurlijk liever goed beschermen. Daarom kan je voor een screenprotector (schermbeschermer) kiezen. Er zijn verschillende opties, zoals gehard glas, transparant en matte beschermers. Plak deze beschermers op en bescherm je toestel tegen krassen en stoten.

geen producten gevonden met meegegeven parameters

iPhone 6s screenprotector kopen

Bij de aanschaf van je iPhone 6s wil je natuurlijk dat het grote scherm van deze mooie telefoon in nette staat blijft: daarom is een iPhone 6s screenprotector kopen / bestellen altijd een goede optie. Er zijn verschillende soorten screen protectors voor de iPhone 6s, we zullen deze hieronder kort toelichten.

Screenprotector gehard glas voor iPhone 6s

Veruit de populairste variant is gehard glas, ook wel 'tempered glass' genoemd. Bij het plaatsen plak je daadwerkelijk een glasplaatje op het scherm van de iPhone. Dit plaatje zal het scherm krasvrij houden en bovendien beschermen tegen vallen. Ook verliest het scherm geen functionaliteit en is alles vanuit elke hoek nog perfect te zien. Prima om om een dergelijke screenprotector voor je iPhone 6s aan te schaffen dus.

Matte screenprotector voor iPhone 6s kopen

Een andere optie is de matte screenprotector. Deze schermbeschermer wordt ook wel 'anti-glare' genoemd en geeft je iPhone een luxe look. Bovendien is het scherm beter te zien in de zon en kunnen anderen niet meekijken op jouw telefoon. Ook deze iPhone 6s screenprotector kun je via ons bestellen.

Transparante screenprotector voor iPhone 6s

De voordeligste iPhone 6s screenprotector die je kunt kopen is de 'normale' transparante uitvoering. Deze uitvoering is minder stevig dan tempered glass en laat ook iets sneller los. 

Accessoires en hoesjes voor de iPhone 6s

Naast het aanbieden van screen protectors / schermbeschermers hebben wij ook een overzicht van diverse iPhone 6s accesoires en beschermhoesjes die je kunt kopen. Zo kun je het hele iPhone 6s toestel beschermen en aankleden met de mooiste accesoires.

Bekijk ook eens de andere Apple iDevice screenprotectors: