Back to Top

Vrijdag in de voorverkoop bij KPN!

Wil jij als één van de eersten pronken met een gloednieuwe iPhone 11, iPhone 11 Pro of iPhone 11 Pro Max? Zet dan de pre-order wekker bij KPN. Je krijgt een seintje zodra je kunt bestellen.

Nu bekijken!

iPhone 6S Spacegrijs kopen (nieuw toestel) – Los nieuw iPhone 6S (Spacegrijs) toestel zonder abonnement, prijs vergelijken

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur


Wil je een nieuwe iPhone 6S (Spacegrijs) kopen, als los toestel zonder abonnement? Hierboven presenteren we je de iPhone 6S (Spacegrijs) aanbiedingen die er op dit moment zijn van de verschillende webwinkels. Je kunt deze deals nu zelf op prijs vergelijken en zelf kijken welke webwinkel jou de beste voorwaarden biedt voor dit toestel.

Een los nieuw iPhone 6S Grijs toestel (zonder abonnement) kopen - prijzen

Een nieuwe iPhone 6S kun je naast in de kleur (Grijs / Spacegrijs) ook als los toestel (zonder abonnement) kopen in drie andere kleuren, namelijk zilver, goud en roségoud. Voor de prijs hoef je het niet te laten, want een nieuwe iPhone 6S in de kleur (space)grijs kun je al kopen voor onder de 600 euro. De prijs van een 32GB, een 64GB en een 128GB iPhone 6S (Space)grijs ligt natuurlijk wel iets hoger, maar het is ook maar net wat je nodig hebt aan opslagruimte.