Back to Top

Bestel de nieuwe iPhone 11, 11 Pro of 11 Pro Max!

Wil jij als één van de eersten pronken met een gloednieuwe iPhone 11, 11 Pro of 11 Pro Max? Bestel deze dan nu met abonnement bij KPN!

Nu bekijken!

iPhone 6S Spacegrijs kopen – los Apple iPhone 6S Spacegrijs toestel zonder abonnement, prijs vergelijken

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur

 

Overweeg je een los iPhone 6S Spacegrijs toestel te kopen zonder abonnement, dan ben je hier op de juiste plek... Hierboven presenteren we je namelijk de beste en goedkoopste losse iPhone 6S Spacegrijs toestel aanbiedingen die er op dit moment zijn.

Een los iPhone 6S Spacegrijs toestel (zonder abonnement) kopen - prijzen

Een nieuwe iPhone 6S kun je naast in de kleur (Grijs / Spacegrijs) ook als los toestel (zonder abonnement) kopen in drie andere kleuren, namelijk zilver, goud en roségoud. Voor de prijs hoef je het niet te laten, want een nieuwe iPhone 6S in de kleur (space)grijs kun je al kopen voor onder de 600 euro. De prijs van een 32GB, een 64GB en een 128GB iPhone 6S (Space)grijs ligt natuurlijk wel iets hoger, maar het is ook maar net wat je nodig hebt aan opslagruimte.

Wil je echt goedkoper uit zijn dan is een iPhone 6S Spacegrijs als los gebruikt / refurbished toestel wellicht wat voor jou. In dat geval kost de iPhone 6S Spacegrijs je echt een stuk minder, zoals je in de vergelijker wel kunt zien.