Back to Top

Bestel de nieuwe iPhone 11, 11 Pro of 11 Pro Max!

Wil jij als één van de eersten pronken met een gloednieuwe iPhone 11, 11 Pro of 11 Pro Max? Bestel deze dan nu met abonnement bij KPN!

Nu bekijken!

iPhone 6S Zilver kopen (nieuw toestel) – Los nieuw iPhone 6S (Zilver) toestel zonder abonnement, prijs vergelijken

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur


Bekijk en vergelijk hierboven op deze pagina alle aanbiedingen van losse, nieuwe iPhone 6S Zilver toestellen (zonder abonnement), aangeboden door verschillende webwinkels, zowel bekende als minder bekende webwinkels.

Een losse, nieuwe iPhone 6S Zilver (toestel zonder abonnement) - prijzen

De vanaf prijs voor een nieuwe iPhone 6S Zilver ligt momenteel (april 2017) rond de 585 euro. De goedkoopste aanbieder kan van tijd tot tijd verschillen, maar de vergelijker hierboven toont je altijd de laagste prijzen voor deze nieuwe iPhone 6S variant. De iPhone 6S kun je naast in de kleur zilver ook kopen in drie andere kleuren, namelijk goud, roségoud, en spacegrijs. De prijs kan per kleur wel iets verschillen, maar dit scheelt ook weer niet enorm veel. Het toestel is doorgaans wel het goedkoopste in de kleur zilver. Naast de kleur speelt ook de geheugencapaciteit mee in de totstandkoming van de prijs. Mocht je de iPhone 6S (nieuw) niet in de kleur zilver willen kopen, maar willen kopen in een andere kleur, selecteer hierboven in de vergelijker dan een of meerdere andere kleuren.