Back to Top

iPhone 6S Zilver kopen – los Apple iPhone 6S Zilver toestel zonder abonnement, prijs vergelijken

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur

 

Een los Apple iPhone 6S Zilver toestel kopen, zonder abonnement? Hierboven presenteren we je de aanbiedingen die uiteenlopende webwinkels hebben voor de beste en goedkoopste losse iPhone 6S Zilver toestellen, die je zonder abonnement kunt kopen. Je kunt zo zelf vergelijken welke aanbieding voor jou de beste deal is.

Een losse iPhone 6S Zilver (toestel zonder abonnement) - prijzen

De vanaf prijs voor een nieuwe iPhone 6S Zilver ligt momenteel (april 2017) rond de 585 euro. De prijs van een refurbished iPhone 6S toestel ligt uiteraard nog weer een stuk lager. De goedkoopste aanbieder (webwinkel) kan van tijd tot tijd verschillen, maar de vergelijker hierboven toont je altijd de laagste prijzen / goedkoopste deals voor deze iPhone 6S variant in de kleur zilver.

De iPhone 6S kun je naast in de kleur zilver ook kopen in drie andere kleuren, namelijk goud, roségoud, en spacegrijs. De prijs kan per kleur wel iets verschillen, maar dit scheelt ook weer niet enorm veel. Het toestel is doorgaans wel het goedkoopste in de kleur zilver. Naast de kleur speelt ook de geheugencapaciteit mee in de totstandkoming van de prijs. Mocht je de losse iPhone 6S niet in de kleur zilver willen kopen, maar willen kopen in een andere kleur, selecteer hierboven in de vergelijker dan een of meerdere andere kleuren.