Back to Top
Navigeer:

iPhone 6s – 16GB, 64GB, 128GB – prijzen, uitleg en informatie

iphone 6s

De iPhone 6s (plus) is de opvolger van de iPhone 6 (plus) en werd geïntroduceerd op het Apple Event op 9 september 2015. De iPhone 6s met zijn 4,7-inch scherm heeft een resolutie van 1334x750 pixels, beschikt over het nieuwe Force Touch (ook wel 3D touch genoemd), heeft enkele nieuwe functies zoals een 12 Megapixel camera aan de achterzijde (met flitser) en een camera met 5 Megapixel op de voorkant. Ook beschikt deze iPhone over een betere batterij. Daarnaast zal er een proactieve versie van Siri komen, de virtuele stem, waar je vragen aan kunt stellen, gaat bijhouden wat je zoal doet op een dag. Hierdoor kan ze dingen of tips gaan voorstellen.

Hoewel de iPhone 6s niet meer het nieuwste model is (de iPhone 7 en 7 en de latere opvolgers zijn immers nieuwer), is de iPhone 6s nog steeds een uitstekend toestel, dat voorlopig nog verkrijgbaar is. Dit iPhone model is bovendien goedkoper dan de nieuwere iPhone modellen.
De introductieprijzen van de iPhone 6s in september 2015 waren:

  • iPhone 6s (16GB): 749 euro (in april 2017 al verkrijgbaar voor minder dan 600 euro)
  • iPhone 6s (64 GB): 859 euro (in april 2017 al verkrijgbaar voor iets meer dan 700 euro)
  • iPhone 6s (128 GB): 969 euro (in april 2017 al verkrijgbaar voor iets meer dan 700 euro)

De introductieprijs van de iPhone 6s (32 GB) in september 2016, een jaar later, was overigens 659 euro. In april 2017 was de 32 GB variant van de iPhone 6s al te krijgen voor minder dan 600 euro, net als de 16GB variant. De bovenstaande prijzen zullen natuurlijk nog verder gaan dalen (hoewel deze al flink gedaald zijn zoals je ziet), zo lang de iPhone 6s verkrijgbaar is. Bekijk daarom de pagina met losse iPhone 6s toestellen voor de actuele prijzen van alle beschikbare iPhone 6s toestellen, of kijk op de iPhone 6S abonnementen pagina voor de prijzen van een iPhone 6s toestel in combinatie met een abonnement.

De belangrijkste eigenschappen/specificaties van de iPhone 6s

De belangrijkste eigenschappen van de iPhone 6s samengevat.

  • 3D Touch, een techniek waarbij je acties kunt uitvoeren door harder of zachter op het scherm te drukken
  • Supersnelle A9 processor
  • Haarscherpe camera voor foto en video
  • In 4 kleuren verkrijgbaar (goud, roségoud, zilver en spacegrijs)
  • Groot scherm; beelddiagonaal maar liefst circa 12 cm (4,7 inch)
  • Super dun; slechts 7,1 mm
  • 16GB, 32GB, 64GB of 128GB opslagcapaciteit; genoeg, veel, of zeer veel opslag!

Bekijk alle specificaties van de iPhone 6s

iPhone 6s met abonnement – de beste en goedkoopste aanbiedingen

De iPhone 6s is op dit moment leverbaar. De levertijd van de toestellen is afhankelijk van het formaat, de kleur en het geheugen dat je kiest. Hieronder vind je op dit moment de prijzen voor de iPhone 6s.

Let op! Onder deze vergelijker vind je meer informatie over de iPhone 6s.

iPhone 6s 16GB

iPhone 6s 64GB

iPhone 6s 128GB

Klik hier om alle abonnementen te bekijken met een iPhone 6s

Verschillen tussen de iPhone 6s en de iPhone 6

Bij de komst van ieder nieuw model iPhone brengt Apple verbeteringen aan. Hieronder een korte opsomming van de verschillen / verbeteringen van de iPhone 6s ten opzichte van de 6.

iPhone 6s A9-processor

Deze telefoon is weer sneller dan zijn voorganger met een supersnelle A9 processor met 1.84GHz en 2GB RAM ten opzichte van een A8 processor met 1.4GHz met 1GB RAM.

Force/3D Touch

Een nieuwe functie op deze telefoon is Force Touch (ook 3D Touch genoemd). Er is een verschil in functies bij hard en zacht drukken op het scherm, vergelijkbaar met het klikken op de rechtermuisknop bij een computer.

Camera van 12 Megapixel

Ook de camera is sterk verbeterd aan zowel de achterzijde (12 Megapixel vs 8 Megapixel) als de voorzijde (5 Megapixel vs 1.2 Megapixel).

4K video ten opzichte van 1080p video

De nieuwe camera resulteert ook in een betere film-ervaring. De 6S geeft nóg meer detail in video's met zijn 4K resolutie.

iPhone 6s: 7.1mm dik

Deze smartphone is 2mm dikker dan zijn voorganger en daarbij ook 14 gram zwaarder.

Kleuren van de iPhone 6s

De Apple iPhone 6S kun je kopen in 4 kleuren, spacegrijs, goud, roségoud en zilver. De meeste webwinkels bieden de iPhone 6S aan in alle kleuren (als los toestel of in combinatie met een abonnement). Bij de iPhone 6S toestel vergelijker op deze website kun je op kleur selecteren, en de beste iPhone 6S aanbiedingen in jouw kleur gepresenteerd krijgen.

Opslagcapaciteit van de iPhone 6s: 128GB, 64GB, 32GB en 16GB

De iPhone 6S kwam bij de introductie in september 2015 beschikbaar in een 16GB, 64GB en 128GB variant, waarmee Apple op zich voldoende mogelijkheden bood qua opslagcapaciteit en tegemoet kwam aan de wensen van veruit de meeste gebruikers.

In september 2016 kwam Apple met het nieuws dat er ook een iPhone 6S 32GB variant geproduceerd zou gaan worden. Deze variant vervangt eigenlijk de iPhone 6S 16GB, die naar de huidige maatstaven betrekkelijk weinig geheugen heeft (voor velen is dat op dit moment althans te weinig). De iPhone 6S 16GB is overigens nog wel te krijgen, voor hoe lang is alleen niet duidelijk.

Kijk goed naar de opslagcapaciteit die je nodig verwacht te hebben, om zo de iPhone 6S te kiezen die wat dat betreft het beste bij jou past.

Prijzen van een iPhone 6s zonder abonnement (los toestel) en met abonnement

De iPhone 6s en iPhone 6s Plus zijn op dit moment de bestellen bij iPhone.nl. De prijs voor een los toestel kun je hieronder vinden. Vergelijk verschillende aanbieders en webshops met elkaar om zo de goedkoopste losse iPhone 6s van dit moment te vinden. 

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1600

Kleur

Wil je weten wat een iPhone 6s nu kost?

Losse iPhone 6s kopen - zonder abonnement – de beste en goedkoopste aanbiedingen

Een losse iPhone 6s kopen, zonder abonnement? Bij de diverse aanbieders kun je terecht voor het kopen van een losse iPhone 6s. Klik op de onderstaande link om naar de aanbieders van losse iPhone 6s toestellen te gaan.

iPhone 6s losse toestellen zonder abonnement – aanbieders bekijken


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.