Back to Top

iPhone 7 256GB Goud kopen (nieuw toestel) – Los nieuw iPhone 7 256GB Goud toestel zonder abonnement, prijs vergelijken

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur


Wil je een nieuw los iPhone 7 256GB Goud toestel kopen, zonder abonnement? Bekijk dan hierboven de beste en goedkoopste aanbiedingen van losse nieuwe iPhone 7 256GB Goud toestellen van alle webwinkels, en vergelijk deze onder andere op prijs.

De nieuwe iPhone 7 256GB Goud als los toestel - prijzen

De prijs van een los, en nieuw iPhone 7 256GB Goud toestel (geen abonnement) lag in mei 2017 net iets onder de 800 euro. De introductieprijs van de iPhone 7 128GB Goud was 879 euro (september 2016). Het toestel is dus aanmerkelijk goedkoper geworden, hoewel het voor velen natuurlijk nog steeds een best bedrag is dat je ervoor neer mag leggen. Wel moet worden opgemerkt dat de eenmalige kosten vaak sterk gedrukt kunnen worden, of zelfs geheel kunnen worden ontlopen als je bij je toestel een abonnement afsluit. Dit wil niet zeggen dat je je toestel dan gratis krijgt, maar de prijs van je toestel wordt dan omgeslagen op de maandbetalingen, gedurende de looptijd van je abonnement (vaak 1 of 2 jaar). Hierdoor is het voor velen mogelijk om een bijzonder mooi iPhone toestel te kopen, dat men anders gewoonweg niet had kunnen betalen.

Prijsverschil tussen een nieuwe iPhone 7 256GB Goud en de andere varianten van de iPhone 7 Goud

Wil je een nieuwe iPhone 7 Goud kopen, en is 32GB en 128GB geheugen te weinig? Dan zou jouw keuze wel eens kunnen valllen op het topmodel van de iPhone 7 Goud, namelijk de iPhone 7 256GB in de kleur goud. Naast het voordeel (4 tot 8 keer zoveel mogelijkheid voor het opslaan van al je foto’s, video’s, apps, etc.) is er wel ook een nadeel, de prijs ligt namelijk een stuk hoger dan de prijs van een 32GB en 128GB variant. Je legt op dit moment zo’n 85 tot 185 euro meer neer voor de gouden 256GB variant. In de toekomst zal dit minder zijn, als de prijzen gaan dalen (voor alle varianten), hoewel de prijsverschillen tussen de varianten onderling zullen blijven bestaan zolang de toestellen op de markt te krijgen zijn.