Back to Top

iPhone 7 256GB Zilver kopen – los Apple iPhone 7 256GB Zilver toestel zonder abonnement op prijs vergelijken

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur

 

Wil je een los iPhone 7 256GB Zilver toestel kopen, zonder abonnement? Bekijk dan hierboven de beste en goedkoopste aanbiedingen van losse iPhone 7 256GB Zilver toestellen van alle webwinkels die deze iPhone variant aanbieden, en vergelijk de zilveren iPhone 7 256GB toestellen onder andere op prijs en overige specificaties.

De iPhone 7 256GB Zilver als los toestel - prijzen

De prijs van een nieuw iPhone 7 256GB Zilver toestel (los / zonder abonnement) lag in mei 2017 rond de 869 euro. Dit terwijl de introductieprijs van de iPhone 7 256GB Zilver 989 euro was (als nieuw toestel). Deze mooie top iPhone variant is dus al meer dan 100 euro goedkoper geworden, en zal naar onze verwachting verder dalen tot onder de 800 euro (later in 2017/2018). De vergelijker op deze pagina zal het je gelijk tonen als webwinkels dit toestel in prijs verlagen, dus neem regelmatig een kijkje op deze pagina om op de hoogte te blijven van de laatste en laagste prijzen, zodat je de iPhone 7 256GB in de kleur Zilver zo goedkoop mogelijk kunt kopen.

Ook de refurbished iPhone 7 256GB Zilver is al een tijdje beschikbaar en kan een prima alternatief zijn voor mensen die niet het volle pond willen betalen voor een nieuw iPhone. Denk hierbij aan een voordeel in prijs van rond de 85 tot 90 euro. Oke, dan heb je misschien niet een geheel nieuw toestel, maar wel een toestel dat zo goed als nieuw is, en waarbij niet goed werkende onderdelen zijn vervangen door nieuwe onderdelen. Refurbished iPhones zijn helemaal nagelopen, zoals je wellicht weet.

Prijsverschil tussen een iPhone 7 256GB Zilver, en een nieuwe iPhone 7 32GB / 128GB Zilver

Ten opzichte van een iPhone 7 32GB Zilver toestel betaal je voor een iPhone 7 256GB Zilver toestel zo’n 180 euro meer, althans voor een nieuw toestel. Dat is een behoorlijk prijsverschil, maar je hebt dan ook wel 8 keer zoveel opslagruimte, iets wat eveneens behoorlijk is! Ten opzichte van de zilveren iPhone 7 128GB gaat het bij de iPhone 7 256GB Zilver om 2 keer zoveel opslagruimte, waar je ongeveer 80 euro meer voor betaalt (eveneens voor een nieuwe iPhone). Het verschil in prijs voor de GB varianten van een refurbished iPhone en een gebruikte iPhone 7 in de kleur zilver is overeenkomstig, alhoewel deze toestelvarianten an sich natuurlijk wel duidelijk goedkoper zijn.

Neem je een abonnement bij je prachtige zilveren iPhone 7 toestel, dan is het extra maandbedrag zeer beperkt, zelfs als je een iPhone 7 256GB Zilver koopt. Dit kan een ‘strategie’ zijn om de (aanzienlijke) extra kosten die je anders inene neemt voor meer opslagruimte / geheugen, te omzeilen. Via je je maandbedrag betaal je dit bij een abonnement alsnog, maar het totale (extra) bedrag wordt dan uitgesmeerd over de looptijd van je contract, dus over 12 of 24 maanden. Veel mensen vinden dit prettig. We merken wel duidelijk op: goedkoper ben je niet uit, geld lenen kost geld, maar je ontwijkt / ontloopt simpelweg een hoger bedrag bij aanvang. Als de omvang van je bankrekening te wensen over laten zou dit een oplossing kunnen zijn. Sommige mensen denken dat een toestel goedkoper is met een abonnement. Dit is natuurlijk niet zo, laat dat duidelijk zijn.

iPhone 7 256GB Zilver kopen – los Apple iPhone 7 256GB Zilver toestel zonder abonnement op prijs vergelijken