Back to Top
Navigeer:

iPhone 7 Accessoires kopen - opladers, batterijen, kabels en meer

Nieuwe iPhone 7 accessoires

De iPhone 7 is uniek in zijn soort. Het allernieuwste model van Apple heeft een aantal grote aanpassingen ondergaan waardoor sommige accessoires niet meer werken. De grootste verandering bij de iPhone 7 is het weglaten van de 3.5mm audiopoort. Als je een koptelefoon met een kabel en plug hebt, kun je deze via een adapter nog wel met de nieuwste iPhone verbinden. De adapter stop je in de onderkant van de telefoon: in de Lightning-poort, waarmee je de telefoon ook oplaadt. Leuk en aardig allemaal maar hierdoor heb je zo’n adapter wel nodig, net als een aantal andere iPhone 7 accessoires!

Kabels voor de iPhone 7

Er zijn een aantal nieuwe kabels voor de iPhone 7 op de markt. Speciaal voor dit toestel zijn er Braided Cables ontworpen, deze speciale kabels van Apple zijn te verkrijgen in het goud en het zilver. Naast het mooie design van deze gewoven kabels zijn ze ook erg praktisch. Deze kabels voor je Apple device zijn namelijk van stof, dit in tegenstelling tot de reguliere kabels. Hierdoor gaan ze minder snel kapot, handig! Zoek deze en andere kabels hierboven uit en bestel ze snel!

Geef je iPhone 7 nóg meer power

De batterij van de iPhone 7 is sterk verbetert maar toch heb je soms nét wat meer power nodig. De camera van de iPhone 7 is namelijk ook een stuk beter geworden. Hierdoor is het mogelijk om fenomenale foto’s te maken, haarscherp in full hd! Nadeel hiervan is wel dat je batterij sneller leeg gaat wanneer je alles op de gevoelige plaat vastlegt. Speciaal om te voorkomen dat jij mooie momenten niet kunt vastleggen - door een lege batterij - zijn er powerbanks ontwikkelt. Powerbanks zijn er in veel verschillende soorten en maten. Zoek hierboven snel jouw favoriete iPhone 7 accessoires uit!

Bescherm je iPhone 7 optimaal

Al die accessoires voor je iPhone 7 zijn prachtig maar je wilt je toestel ook zo lang mogelijk mooi houden. Daarvoor bieden wij prachtige iPhone 7 beschermhoesjes en iPhone 7 screenprotectors aan die op de volgende pagina’s te vinden zijn: