Back to Top

iPhone 7 hoesjes kopen – goedkope iPhone 7 beschermhoesjes


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Natuurlijk bescherm je de iPhone 7 met een hoesje!

De iPhone 7 is hét paradepaardje van Apple. Dit toestel bevat alles wat de iPhone zo onmiskenbaar maakt maar dan nog verder verbeterd dan zijn voorganger. Alles werkt sneller, beter en vloeiender dan eerst, mede dankzij de sterk verbeterde batterij. Maar niet alleen de batterij is aangepakt, ook het display is kleurrijker dan ooit tevoren. Daarnaast is de iPhone 7 voor het eerst spat- en waterbestendig! Uiteraard is het design net zo krachtig en prachtig als zijn prestaties.

Dit prachtige Apple device wil je natuurlijk optimaal beschermen en daarom is het een uitstekende keus om te gaan voor een beschermhoesje van iPhone.nl.

Wij hebben speciaal voor jou de allernieuwste cases en hoesjes uitgezocht en online gezet. Dit scheelt jou een hoop tijd zodat je nog langer van de nieuwe iPhone 7 kan genieten.

Maak de juiste keuze in iPhone 7 beschermhoesjes

Heb je al een idee welk iPhone 7 hoesje het gaat worden? We hebben een ruim aanbod in transparante cases, matte, glanzende en felgekleurde hoesjes. Al onze hoesjes zijn van de hoogste kwaliteit en bieden maximale bescherming aan jouw Apple device. Op deze eenvoudige manier zorg jij ervoor dat jouw iPhone 7 geen kras- en valschade oploopt tijdens het gebruik. Niet alleen de buitenkant wordt door onze hoesjes en cases beschermt maar ook de kwetsbare binnenkant vol met hightech technologie. 

Meer dan alleen beschermhoesjes voor de iPhone 7

Bij ons vind je alleen het beste van het beste voor de iPhone 7. Maar iPhone.nl heeft meer dan dat. Niet alleen cases en beschermhoesjes maar ook accessoires en toffe gadgets bieden wij aan. Denk bijvoorbeeld aan externe laders, autoladers of dockingstations. Wil je hier meer over weten? Ga dan naar de speciale pagina’s vol met iPhone 7 accessoires, iPhone 7 screenprotectors en meer.