Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Een nieuwe afbeelding is verschenen in het geruchten circuit van de iPhone 7. Volgens een betrouwbare bron krijgt de camera aan de achterkant een nieuwe handige functie.

De nieuwe optie, opgedoken in een foto van NWE, heeft een andere vorm dan zijn voorgangers. Alleen bij de iPhone 6 en iPhone 6 Plus zijn vergelijkingen in onderstaande foto te vinden. 

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Voorkom blurred foto's

Uit dit gerucht kunnen we wel concluderen dat zowel de iPhone 7 als de iPhone 7 Plus een stabilisator in de camera krijgen. Dit was voorheen alleen weggelegd voor iPhone 7 Plus gebruikers volgens eerdere geruchten. De nieuwe feature verminderd de kans op blurry en bewogen foto's want dat wil je natuurlijk niet als je net dat belangrijk shot vastlegt. Volgens NWE is de nieuwe camera ook beter in het fotograferen bij weinig licht en tijdens het vastleggen van actieshots.

Tekst gaat verder onder de foto.

Groter design iPhone 7 (Plus) camera

Alle gelekte en ontworpen iPhone 7 designs hebben allemaal een stuk grotere en cirkelvormige camera op de achterkant. Dit wees al op een eventuele verbetering van de camera. De iPhone 7 Plus heeft een nog groter en meer ovale vorm als het gaat om de camera. Dit nieuwe toestel krijgt naar alle waarschijnlijkheid een dual-lens camera voor betere kwaliteit en 3D opnames.
De beide nieuwe Apple toestellen krijgen diverse interne updates gefocust op snellere processors en de nieuwste iOS 10. Als we de laatste geruchten mogen geloven krijgen ze ook een drukgevoelige homebutton en is het interne geheugen vanaf 32 GB beschikbaar.

Lees ook: Het laatste iPhone 7 nieuws

 

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.