Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Gister schreven we al over het design van de nieuwe iPhone 7, nu lijken er ook foto's te zijn opgedoken van een daadwerkelijk iPhone 7 prototype. Op dit toestel bevindt zich een Smart Connector, géén 3,5mm jack aansluiting en géén antennestrepen op de achterkant.

De onderstaande foto kwam gister in handen van de welbekende Mac-nieuws website Macrumors. Het zou hier om een dummy-toestel gaan zonder interne componenten. Wat direct opvalt aan dit toestel is dat deze nagenoeg dezelfde afmetingen en eenzelfde design als de iPhone 6s heeft. Ook zijn de antennestrepen op de achterzijde verplaatst waardoor het toestel een strakker ontwerp heeft.

iPhone 7 dummy

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

iPhone 7 met Smart Connector

 

Verder is er een Smart Connector te zien waarmee bijvoorbeeld gemakkelijk een toetsenbord op de smartphone aan te sluiten is. Ook zou de camera nog langer uitsteken zoals nu wel bij de iPhone 6s en 6s Plus het geval is. Tevens wordt met deze foto 'bevestigd' dat de 3,5mm jack aansluiting op de iPhone 7 verwijderd is, waarmee dus geen 'traditionele' headphones met deze aansluiting te gebruiken zijn.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer