Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Sommige iPhone 7 eigenaars ondervinden problemen tijdens het verbinden met de Bluetooth in BMW auto’s. Een aantal lezers wezen ons op dit probleem. Zo reageerde BMW zelf.

De laatste week werden kregen we regelmatig e-mails binnen van BMW eigenaren. Hierin vertelden zij dat hun iPhone 7 continue connectie verloor met hun bluetooth systeem.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Reactie BMW helpdesk

Na navraag bij de BMW helpdesk kregen wij een email terug met de uitleg van dit probleem. Volgens BMW zijn de nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus nog geen ‘officieel geaccepteerd apparaat’. Gebruikers die problemen ondervinden worden vriendelijk verzocht om de website van BMW in de gaten te houden voor (iOS) updates.

iPhone SE Bluetooth klachten

In de eerste weken van een nieuwe iPhone horen wij dit vaker van bluetooth gebruikers. Sommige nieuwe telefoons worden dan (nog) niet herkend door het apparaat. Tijdens de eerste weken van de iPhone SE ondervonden we zelf problemen tijdens de bluetooth connectie met een autoradio. Dit werd toen grootst opgepakt in de landelijke media en later ook opgelost. 

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer