Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Volgens een onderzoek van Deutsche Bank zal Apple de iPhone 7 leveren met een Lightining naar 3,5mm adapter. Omdat de iPhone 7 geen 3,5mm jack aansluiting meer heeft is deze adapter benodigd om alsnog een hoofdtelefoon aan te sluiten.

Geen lightning oordopjes bij iPhone 7

Eerder ging het gerucht dat Apple met de iPhone 7 lightning oordopjes mee zou leveren - volgens Deutsche Bank is dit niet het geval. Uit een onderzoeksrapport blijkt dat het bedrijf vermoed dat Apple een lightning-naar-3,5mm-jack adapter mee zal leveren met de smartphone. Binnen deze adapter bevindt zich een zogenoemde DAC om het digitale signaal naar analoog te converteren.

Lightning naar 3,5mm adapters zijn op dit moment al op de markt, echter zijn deze vaak redelijk groot en onhandig - deze stijl past niet echt binnen Apple's productlijn.

Lightning headphone jack adapter

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

iPhone 7 komt in een andere kleur

Volgens Deutsche Bank komt de iPhone 7 ook in een andere kleur, welke kleur dit precies is, is nog onduidelijk. Eerder ging het gerucht al over een diepblauwe uitvoering van dit toestel. Of dit echter plaats gaat vinden is nog maar de vraag, aangezien het aantal geruchten omtrent deze kleur erg klein is.

Betrouwbaarheid

Aan de betrouwbaarheid van het onderzoeksrapport van Deutsche Bank kan zeker getwijfeld worden - de rapportage is namelijk redelijk vaag en onduidelijk. Bovendien is het niet echt iets voor Apple om bij een nieuw toestel een adapter voor een oude technologie mee te leveren.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.