Back to Top

iPhone 7 Goud kopen – los Apple iPhone 7 Goud toestel zonder abonnement op prijs vergelijken

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur

 

Wil je een los iPhone 7 Goud toestel kopen, zonder abonnement? Bekijk dan hierboven de beste en goedkoopste aanbiedingen van losse iPhone 7 Goud toestellen van alle webwinkels die deze iPhone variant aanbieden, en vergelijk de gouden iPhone 7 toestellen onder andere op prijs en overige specificaties.

De iPhone 7 Goud als los toestel - prijzen

De vanaf-prijs van een nieuw iPhone 7 Goud toestel (los, zonder abonnement) lag in mei 2017 rond de 690 euro (voor een 32GB versie). De iPhone 7 in de kleur Goud is daarmee niet het goedkoopste nieuwe toestel onder de iPhone 7 toestellen. De iPhone 7 in de kleur zilver is namelijk nog net iets goedkoper namelijk, althans voor een 32GB variant. Over het algemeen is de iPhone 7 Goud goed verkrijgbaar. De iPhone 7 Goud kun je ook als refurbished toestel kopen. Een dergelijk refurbished toestel kost je ongeveer 10% minder.

Prijsverschillen - iPhone 7 32GB Goud, 128GB Goud en 256GB Goud

Een iPhone 7 Goud kun je ook weer in 3 varianten kopen qua geheugen, te weten 32GB, 128GB en 256GB. Het is raadzaam om nog voordat tot aankoop van een toestel overgaat, te weten welke geheugenvariant je nodig hebt. De prijsverschillen tussen een gouden iPhone 7 32GB, 128GB en 256GB zijn namelijk behoorlijk groot. In mei 2017 kostte een nieuwe iPhone 7 32GB Goud rond de 690 euro, een nieuwe iPhone 7 128GB Goud rond de 796 euro, en een nieuwe iPhone 7 256GB Goud rond de 885 euro. De iPhone 7 32GB Goud, als nieuw toestel zonder abonnement, was toen dus bijna 200 euro goedkoper dan de 256GB variant. Het is dus vooral de vraag hoeveel opslagcapaciteit je nodig denkt te hebben en wat je budget is.

Ook voor de refurbished iPhone 7 toestellen in de kleur goud zijn er prijsverschillen voor de GB varianten, die ongeveer vergelijkbaar zijn (relatief gezien) als voor de nieuwe toestellen. Het goedkoopste toestel is steeds de 32GB versie. Op het moment dat we deze tekst schrijven zijn er nog geen gebruikte iPhone 7 toestellen te krijgen. Houd deze vergelijker echter in de gaten, zodra er gebruikte iPhone 7 toestellen te krijgen zijn, dan zie je deze vanzelf bij het aanbod verschijnen. Ook de gebruikte iPhone 7 Goud toestellen zullen natuurlijk verschillen in prijs, hoewel je absoluut gezien natuurlijk veel minder zal betalen voor een gebruikte versie van de iPhone 7.

iPhone 7 Goud kopen – los Apple iPhone 7 Goud toestel zonder abonnement op prijs vergelijken