Back to Top

Vrijdag in de voorverkoop bij KPN!

Wil jij als één van de eersten pronken met een gloednieuwe iPhone 11, iPhone 11 Pro of iPhone 11 Pro Max? Zet dan de pre-order wekker bij KPN. Je krijgt een seintje zodra je kunt bestellen.

Nu bekijken!

iPhone 7 Plus 128GB Gitzwart kopen (nieuw toestel) – Los nieuw iPhone 7 Plus 128GB Gitzwart toestel zonder abonnement, prijs vergelijken

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur


Wil je een nieuw los iPhone 7 Plus 128GB Gitzwart toestel kopen, zonder abonnement? Bekijk dan hierboven de beste en goedkoopste aanbiedingen van losse nieuwe iPhone 7 Plus 128GB Gitzwart toestellen van alle webwinkels, en vergelijk deze onder andere op prijs.

Voor welke prijs is een nieuwe iPhone 7 Plus 128GB Gitzwart als los toestel te krijgen?

In plaats van voor een zwarte 32GB versie van de iPhone 7 Plus te kiezen kun je natuurlijk ook kiezen voor een matzwarte of gitzwarte 128GB versie van de iPhone 7 Plus. Hiermee haal je hoogstwaarschijnlijk en meteen meer dan voldoende opslagruimte in huis. Uiteraard is een nieuwe iPhone 7 Plus 128GB Matzwart of Gitzwart minder goedkoop dan een nieuwe iPhone 7 Plus 32GB in de kleur zwart.

Je kunt al een nieuwe 128GB versie van de iPhone 7 Plus in de kleur gitzwart kopen voor een bedrag van ongeveer 930 euro (dit was de prijs althans aan het begin van juni, in 2017). Daarmee is de iPhone 7 Plus 128GB in de kleur gitzwart ook het goedkoopste onder de kleurvarianten van dit type toestel. Dit toestel is namelijk duurder in alle andere kleuren…

Voor een refurbished iPhone 7 Plus 128GB Gitzwart model ben je natuurlijk nog goedkoper uit, ten opzichte van een geheel nieuw iPhone 7 Plus 128GB toestel in de kleur gitzwart. Het prijsverschil (nieuw versus refurbished) is overigens wel minder groot dan bij hetzelfde toestel in de andere kleuren, wat natuurlijk komt door de erg lage prijs van de gitzwarte iPhone 7 Plus met 128GB geheugen.

iPhone 7 Plus minder goedkoop dan een gewone iPhone 7

Zoals je misschien wel in de vergelijker (hierboven) hebt gezien is een iPhone 7 Plus (Gitzwart) duidelijk minder goedkoop dan een gewone iPhone 7 (het verschil in prijs is ongeveer 145 euro op dit moment). De grootste verschillen zitten in de camera, een iPhone 7 Plus heeft namelijk een betere, dubbelzijdige, camera dan een gewone iPhone 7, een net iets betere batterij, en een groter beeldscherm. Het laatste is meteen een van de belangrijkste aspecten. Het beeldscherm is op de diagnonaal bekeken namelijk 2 centimeter goedkoper. We hebben het hier over een verschil van 0,8 inch. Een inch is ongeveer 2,54 centimeter. Je ziet met een groter scherm alles wel veel duidelijker, dat lijdt geen twijfel natuurlijk…

Prijsverschil tussen een nieuwe iPhone 7 Plus Gitzwart 128GB en 256GB

Je kunt een nieuwe iPhone 7 Plus Gitzwart kopen in twee varianten, 128GB en 256GB. Het is dus de keuze tussen veel opslagmogelijkheid en heel veel opslagmogelijkheid, dat is toch in de kern het verschil… Het huidige prijsverschil tussen deze gitzwarte iPhone 7 Plus toestellen is 131 euro. De toestellen zijn afgezien van 128GB meer of minder verder exact hetzelfde. Het is dus puur de vraag of je 131 euro extra over hebt voor mega veel opslagruimte (256GB t.o.v. 128GB). Zelf vinden wij de 256GB versie bijvoorbeeld een goede / betere keuze als je niet ieder jaar een nieuw toestel hoeft te hebben, en pas een nieuw toestel wilt kopen als je toestel helemaal volstaat met foto’s, video’s en apps, of als je gewoon enorm veel opslaat (het laatste geldt bijvoorbeeld voor heavy users).

Een gitzwarte iPhone 7 Plus, of toch een andere kleur…?

Sinds de introductie van de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus heeft Apple voor het eerst een iPhone in de kleur gitzwart op de markt gebracht. De iPhones van eerdere generaties hadden nog niet de kleur gitzwart. Wel waren er eerdere al iPhones in de gewone kleur zwart. Mocht de gitzwarte iPhone 7 Plus (128GB of 256GB) het toch niet helemaal voor je zijn, dan hebben we goed nieuws, de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus zijn namelijk ook te krijgen in de kleuren matzwart (anders dan gitzwart), rood, zilver, goud en roze goud. Zit er dan nog steeds geen iPhone van jouw kleur bij? Kijk dan even bij de wat oudere iPhone modellen, zoals de iPhone 4s en de iPhone 5(s).