Back to Top

iPhone 7 Plus 128GB Goud kopen (nieuw toestel) – Los nieuw iPhone 7 Plus 128GB Goud toestel zonder abonnement, prijs vergelijken

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur


Wil je een nieuw los iPhone 7 Plus 128GB Goud toestel kopen, zonder abonnement? Bekijk dan hierboven de beste en goedkoopste aanbiedingen van losse nieuwe iPhone 7 Plus 128GB Goud toestellen van alle webwinkels, en vergelijk deze onder andere op prijs.

Een nieuwe iPhone 7 Plus 128GB Goud als los toestel - prijzen

Je wenst niet te weinig opslagruimte, een nieuw toestel in de kleur goud, maar wil niet het allerduurste toestel hebben van de iPhone 7 Plus serie. Dan zou een losse nieuwe iPhone 7 Plus 128GB Goud wel eens het toestel kunnen zijn dat je het beste kunnen kopen, afgestemd op jouw wensen. Dit toestel kocht je bij de introductie (september 2016) voor een bedrag van 1.019 euro. Vlak voor het begin van de zomer van 2017 kon je dit toestel in nieuwe staat al kopen voor een bedrag onder de 1.000 euro, en wel voor zo’n 965 euro. Op dit moment daalt de prijs van de gouden iPhone 7 Plus 128GB langzaam verder. De toestelvergelijker hierboven op deze pagina bevatten alle aanbiedingen van webwinkels die dit specifieke toestel in hun assortiment hebben. De prijzen worden doorlopend geupdatet.

Heb je geen zin om het hiervoor genoemde bedrag neer te leggen voor een nieuwe iPhone 7 Goud met 128GB opslagruimte? Sluit dan een abonnement af, in combinatie met dit toestel. Dat is erg aantrekkelijk. Je betaalt je nieuwe toestel dan via je maandelijkse abonnementsbedrag af, in 12 of 24 termijnen. Ook een refurbished of gebruikte iPhone 7 Plus 128GB goudkleurig, zou een optie kunnen zijn, hiervoor betaal je zo 100-150 euro minder (zie de losse toestellen vergelijker maar). Refurbished iPhones en gebruikte iPhones zijn namelijk altijd goedkoper dan dezelfde toestellen in nieuwe staat.

Prijsverschil tussen de nieuwe iPhone 7 Plus Goud toestellen

Bij het kiezen van de juiste nieuwe iPhone 7 Plus in de kleur goud, is het steeds een afweging tussen extra opslagruimte en meer betalen, of minder opslagruimte en minder betalen. Aan jou de keuze… Vanwege de niet onaanzienlijke prijsverschillen is het goed om echt goed uit te zoeken hoeveel geheugen je nodig hebt op je toestel. Kijk dus goed of 32GB, 128GB of 256GB voor jou het beste is. Houd rekening met een prijsverschil van meer dan 100 euro voor elk van deze varianten, en een verschil van meer dan 200 euro tussen de 32GB en de 256GB variant van de iPhone 7 Plus in het goud / gold.

iPhone 7 Plus niet in het goud maar in een andere kleur?

Een nieuwe iPhone 7 Plus met 128GB opslagruimte kun je als los toestel (zonder abonnement), ook kopen in vijf andere kleuren: gitzwart, rood, zilver, rosegoud, en matzwart / zwart. De prijzen voor deze kleurvarianten van dit toestel komen ongeveer overeen met elkaar. De kleuren zwart en zilver zijn meestel de goedkoopste kleuren.

Veel webwinkels (die zijn opgenomen in de vergelijker hierboven op deze pagina) bieden al deze toestellen ook aan in combinatie met een abonnement (toestel + abonnement). Klik op de aanbieders in de losse toestel vergelijker hierboven om te zien welke aanbieders goedkope deals hebben voor toestellen met een abonnement. Uiteraard blijven het momentopnames, volgende week kunnen de prijsstellingen al weer flink verschillen.