Back to Top

iPhone 7 Plus 128GB Rood kopen – los Apple iPhone 7 Plus 128GB Rood toestel zonder abonnement, prijs vergelijken

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur

 

Wil je een los iPhone 7 Plus 128GB Rood toestel kopen, zonder abonnement? Bekijk dan hierboven de beste en goedkoopste aanbiedingen van losse iPhone 7 Plus 128GB Rood (RED Edition) toestellen van alle webwinkels die deze iPhone variant aanbieden, en vergelijk de rode iPhone 7 Plus 128GB toestellen op prijs en andere specificaties.

Een iPhone 7 Plus 128GB Rood, losse toestellen - prijzen

Wil je echt opvallen, of als een gewone grijze muis door het leven gaan? Met een rode iPhone 7 of rode iPhone 7 Plus val je pas echt op! In maart 2017 verschenen deze losse rode toestellen op de markt, nadat Apple in september 2016 al 5 andere kleuren had geïntroduceerd.

Als je een nieuwe iPhone 7 Plus 128GB koopt in de kleur rood, dan leg je hier inmiddels een bedrag neer van minder dan 1.000 euro. Eerder was dit toestel nog een stukje minder goedkoop. Langzaamaan begint ook dit toestel in prijs te dalen. Hierbij moeten we wel opmerken dat dit toestel waarschijnlijk wel duurder blijft dan hetzelfde toestel in de andere kleuren. Het verscheen namelijk pas later op de markt, en bovendien steun je het Wereld Aidsfonds, RED. Alleen al om de laatst genoemde reden is het natuurlijk beter om een nieuwe rode iPhone 7 Plus te kopen, en niet een iPhone 7 Plus in een van de andere kleuren.

De rode iPhone 7 Plus als refurbished toestel kopen

Zoals je wellicht wel hebt gezien kun je een iPhone 7 Plus 32GB Rood niet kopen, omdat Apple de rode iPhone 7 en rode iPhone 7 Plus, net als de gitzwarte iPhone 7 en iPhone 7 Plus niet produceert in een 32GB variant. Waarom is niet helemaal duidelijk. Geen enkele iPhone 7 (Plus) is verder te krijgen in een 64GB variant, dus ook de rode iPhone 7 Plus niet. Gelukkig heeft Apple wel gedacht aan een 128GB en 256GB variant van de rode iPhone 7 (Plus).

Prijsverschil tussen een iPhone 7 Plus Rood 128GB en 256GB

Hierboven gaven we al aan dat een nieuwe rode iPhone 7 Plus 128GB van jou is voor ongeveer 1.000 euro (peildatum: begin van de zomer van 2017). Een losse nieuwe iPhone 7 Plus 256GB in de kleur rood kun je kopen vanaf ongeveer 1.119 euro. Het prijsverschil tussen beide toestellen ligt dus op ongeveer 120 euro. Wellicht dat dit verschil nog iets afneemt, maar veel zal dat niet zijn. Bekijk van tijd tot tijd de vergelijk op de prijs van deze toestellen in de gaten te houden. Als aanbieders prijswijzigingen doorvoeren, dan zie je dit meteen in de vergelijker hierboven.

Een rode iPhone 7 Plus toch te opvallend voor jou?

Uiteraard realiseren wij ons dat een rode iPhone 7 Plus voor veel mensen te opvallend of te fel van kleur is. Koop dan een los, nieuw iPhone 7 Plus toestel in een van de andere kleuren (zie de vergelijker). Dit scheelt je bovendien aardig wat poen, want een rode iPhone 7 Plus is relatief duur, om de hiervoor al genoemde redenen.