Back to Top

iPhone 7 Plus 128GB Roségoud kopen (nieuw toestel) – Los nieuw iPhone 7 Plus 128GB Roségoud toestel zonder abonnement, prijs vergelijken

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur


Wil je een nieuw los iPhone 7 Plus 128GB Roségoud toestel kopen, zonder abonnement? Bekijk dan hierboven de beste en goedkoopste aanbiedingen van losse nieuwe iPhone 7 Plus 128GB Roségoud toestellen van alle webwinkels, en vergelijk deze onder andere op prijs.

Voor welke prijs is een nieuwe iPhone 7 Plus 128GB Roségoud als los toestel te krijgen?

Een nieuw iPhone 7 Plus 128GB Roségoud toestel (zonder abonnement) kostte in juni 2017 rond de 960 euro. In september 2016 (toen het toestel op de markt kwam) begon de prijs rond de 1.019 euro, dus het toestel is al een stuk goedkoper geworden. Wil je toch voor een 32GB model van de rosegouden iPhone 7 Plus gaan? Dan ben je uiteraard veel goedkoper uit, maar in de eerste plaats zou je je moeten afvragen of je een nieuw goudkleurig iPhone 7 Plus toestel of een nieuwe rosegouden iPhone 7 Plus wil hebben. Deze kleuren lijken namelijk erg op elkaar, en de prijzen tussen deze kleurvarianten verschillen ook niet zoveel.

In de losse toestelvergelijker staan alle actuele prijzen vermeld van deze prachtige nieuwe toestellen. Doen zich prijswijzigingen voor (iets wat haast wekelijks wel het geval is), dan worden deze meteen verwerkt in de vergelijker, zodat je altijd messcherpe aanbiedingen hebt.

iPhone 7 Plus toestellen worden over de hele linie geleidelijk aan goedkoper, dat geldt dus ook voor deze 128GB variant van de iPhone 7 Plus in de kleur roségoud. Waarschijnlijk kun je een nieuwe iPhone 7 Plus 128GB rosegoud ook in 2018 en 2019 nog kopen, en dan natuurlijk voor een veel lagere prijs. Denk aan een bedrag tussen de 800 en de 900 euro, een veel lager bedrag dus. Als alternatief voor een iPhone 7 Plus Roségoud 128GB kan ook een gewone iPhone 7 128GB Roségoud nog een optie zijn (ongeveer 150 euro goedkoper), of een refurbished iPhone 7 of iPhone 7 Plus 128GB in de kleur Rosegoud (respectievelijk ongeveer 250 en 150 euro voordeel qua prijs).

Prijsverschil tussen een nieuwe iPhone 7 Plus Roségoud 128GB en een nieuwe iPhone 7 Plus 32GB en 256GB in de kleur roségoud

Je kunt kiezen uit een nieuwe iPhone 7 Plus in de kleur roségoud, met 32GB, 128GB en 256GB opslagruimte. Naarmate je meer opslagruimte wenst te hebben, zal je ook meer geld moeten neerleggen. Denk aan een bedrag van ongeveer 100 euro meer voor een 128GB versie ten opzichte van een 32GB versie, en nog eens 100 euro meer voor een 256GB versie. Je keuze voor een van de drie varianten zou sterk moeten afhangen van de (in de toekomst) benodigde hoeveelheid opslagruimte. Voor intensiever gebruik raden wij een 128Gb of een 256GB model aan. 32GB is meer geschikt voor mensen die hun smartphone beperkter gebruiken. Daarnaast is het wel zo dat apps steeds groter worden, en ook iOS steeds groter wordt. Je houdt dus simpelweg minder ruimte over voor foto’s en video’s. Ook is het goed om een inschatting te maken van de hoeveelheid foto’s en video’s die je gaat maken in de komende jaren, alsmede van de omvang daarvan. Zo kun je redelijk inschatten hoeveel opslagruimte voor jou het beste is.

iPhone 7 Plus niet in het roségoud maar juist in een andere kleur?

Toch een andere kleur voor je nieuwe iPhone 7 Plus toestel, dat kan! Een 128GB model kun je ook krijgen in alle andere kleuren waarin de iPhone 7 Plus op de markt is gekomen, dat wil zeggen: rood, gitzwart, zwart (matzwart), goud en zilver. Hierdoor kunnen mannen, vrouwen, jongens, meisjes, en oud en jong altijd slagen voor hun aankoop.