Back to Top

iPhone 7 Plus 128GB Zilver kopen (nieuw toestel) – Los nieuw iPhone 7 Plus 128GB Zilver toestel zonder abonnement, prijs vergelijken

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur


Wil je een nieuw los iPhone 7 Plus 128GB Zilver toestel kopen, zonder abonnement? Bekijk dan hierboven de beste en goedkoopste aanbiedingen van losse nieuwe iPhone 7 Plus 128GB Zilver toestellen van alle webwinkels, en vergelijk deze onder andere op prijs.

Een nieuwe iPhone 7 Plus 128GB Zilver als los toestel - prijzen

De prijs van een los nieuw iPhone 7 Plus 128GB Zilver toestel (zonder dat je een abonnement hoeft af te sluiten) lag begin juni 2017 rond de 950 euro. Daarmee behoort de iPhone 7 Plus 128GB in de kleur zilver tot de goedkopere iPhone 7 Plus 128GB toestellen. Alleen de gitzwarte iPhone 7 Plus 128GB is namelijk goedkoper, maar de andere 128GB iPhone 7 Plus toestellen zijn minder goedkoop.

Wil je graag een nieuw iPhone 7 Plus 128GB toestel kopen, in de prachtige en geliefde kleur zilver, maar vind je de prijs te hoog? In dat geval zijn er een aantal alternatieven. Je zou dan bijvoorbeeld kunnen kiezen voor de gewone iPhone 7 128GB Zilver, of een refurbished iPhone 7 Plus 128GB Zilver toestel. De voornoemde toestellen zijn namelijk een stuk goedkoper. Zo kun je een gewone iPhone 7 Zilver met 128GB geheugen kopen voor maar liefst 150 euro (of meer, dit hangt namelijk af van de webwinkel) minder. Daarmee is het niet Plus model een stuk goedkoper. Ook een refurbished iPhone 7 Plus in de kleur zilver met 128GB geheugen zou nog een optie kunnen zijn waarvoor je ook ongeveer 150 euro goedkoper uit bent. Tot slot kan de gewone refurbished iPhone 7 128GB Zilver nog een optie zijn. De prijs van dit specifieke toestel lag in juni 2017 rond de 690 euro (toen dus 260 euro goedkoper).

Uiteindelijk blijft het altijd een afweging tussen de prijs en wat je ervoor krijgt. Een nieuw toestel is nieuw, en een refurbished toestel duidelijk niet, een dergelijk toestel is namelijk ‘slechts’ zo goed als nieuw. Als je een gewone iPhone 7 vergelijkt met een iPhone 7 Plus dan zijn er natuurlijk ook duidelijke verschillen. De iPhone 7 Plus heeft je gewoon veel meer te bieden, waaronder een veel groter scherm (5,5 inch), een batterij die nog net iets sterker is, maar ook een betere (dubbelzijdige) camera. De voornoemde specificaties zie je uiteraard in de prijs terug.

Prijsverschil tussen een nieuwe iPhone 7 Plus 128GB Zilver, en de andere iPhone 7 Plus toestellen in de kleur zilver

Een nieuwe iPhone 7 Plus Zilver is er (net als de gewone iPhone 7) in 3 varianten qua opslagruimte, je hebt de mogelijkheid om een 32GB, 128GB of 256GB variant te kopen. Een nieuwe iPhone 7 Plus 32GB Zilver is (maar dat zel je niet verrassen) uiteraard het goedkoopste model onder deze varianten. Het prijsverschil tussen een los nieuw iPhone 7 Plus 32GB toestel en een nieuwe losse iPhone 7 Plus 128GB toestel is ongeveer 110 euro. Het prijsverschil tussen een nieuwe iPhone 7 Plus 128GB in de kleur zilver en een nieuwe iPhone 7 Plus 256GB Zilver bedraagt ongeveer 105 euro. Het verschil in prijs tussen een nieuwe iPhone 7 Plus 32GB Zilver en een nieuwe iPhone 7 Plus 256GB Zilver komt daarmee dus uit op ongeveer 215 euro (juni 2017). De prijzen van alle toestellen dalen, iets wat bij de meeste webwinkels zo is. De absoulte prijsverschillen zullen daarmee dalen, maar de relatieve prijsverschillen zullen ongeveer zo blijven bestaan.

Vanwege de niet onaanzienlijke prijsverschillen is het goed om vooraf zorgvuldig uit te zoeken hoeveel geheugen je nodig hebt op je toestel. Je zou dan moeten kijken naar wat je op je oude toestel in gebruik hebt qua foto’s, video’s en apps, en hoeveel je naar verwachting gaat opslaan in de komende maanden / jaren.

iPhone 7 Plus in andere kleuren

De iPhone 7 Plus is ook te koop in vijf andere kleuren, namelijk: rood, goud, rosegoud, matzwart, en gitzwart. Alle iPhone 7 kleurvarianten zijn verder te krijgen als 128GB model.