Back to Top

iPhone 7 Plus 128GB Zwart kopen (nieuw toestel) – Los nieuw iPhone 7 Plus 128GB Matzwart toestel zonder abonnement, prijs vergelijken

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur


Wil je een nieuw los iPhone 7 Plus 128GB Zwart toestel kopen, zonder abonnement? Bekijk dan hierboven de beste en goedkoopste aanbiedingen van losse nieuwe iPhone 7 Plus 128GB Mat zwart toestellen van alle webwinkels, en vergelijk deze onder andere op prijs.

Voor welke prijs is een nieuwe iPhone 7 Plus 128GB Zwart als los toestel te krijgen?

In plaats van voor een 32GB versie van de iPhone 7 Plus te kiezen kun je natuurlijk ook kiezen voor een 128GB versie van de iPhone 7 Plus. Hiermee haal je hoogstwaarschijnlijk meteen voldoende opslagruimte in huis, waar je langere tijd mee vooruit kunt. Uiteraard is een nieuwe iPhone 7 Plus 128GB minder goedkoop dan een nieuwe iPhone 7 Plus 32GB. Je kunt de 128GB versie van een nieuwe iPhone 7 Plus in de kleur zwart kopen voor een bedrag van 959 euro (juni 2017). Maar let op, de introductieprijs van dit model lag in september 2016 op 1.019 euro, waaruit je kunt afleiden dat de prijs van dit specifieke toestel snel aan het dalen is. Houd er serieus rekening mee dat je een nieuwe zwart iPhone 7 Plus (128GB) later in 2017 al kunt kopen voor rond de 900 euro, en later in 2018/2019 misschien wel voor een bedrag van tussen de 800 en 850 euro.

Voor een refurbished iPhone 7 Plus model ben je nog goedkoper uit. Dit levert je zo een voordeel op van 150 euro of meer, ten opzichte van een nieuw iPhone 7 Plus 128GB Zwart toestel. Maakt het je niet zoveel uit dat je toestel niet compleet nieuw is, dan zou dit dus ook een hele goede oplossing kunnen zijn, waarmee er bovendien meer geld in je portemonnee achterblijft.

iPhone 7 Plus minder goedkoop dan een gewone iPhone 7

Zoals je misschien wel in de vergelijker (hierboven) hebt gezien is een iPhone 7 Plus duidelijk minder goedkoop dan een gewone iPhone 7 (het verschil in prijs is ongeveer 160 euro op dit moment). De grootste verschillen zitten in de camera, een iPhone 7 Plus heeft namelijk een betere, dubbelzijdige, camera dan een gewone iPhone 7, een net iets betere batterij, en een groter beeldscherm. Het laatste is meteen een van de belangrijkste aspecten. Het beeldscherm is op de diagnonaal bekeken namelijk 2 centimeter goedkoper. We hebben het hier over een verschil van 0,8 inch. Een inch is ongeveer 2,54 centimeter. Je ziet met een groter scherm alles veel duidelijker, en misschien ook wel zonder bril… Nadeel is dan weer wel dat het iPhone 7 Plus toestel nog wel in je broekzak past, maar wel iets minder goed.

Prijsverschil tussen nieuwe iPhone 7 Plus Zwart met 32GB, 128GB en 256GB aan geheugencapaciteit

Je kunt een nieuwe iPhone 7 Plus Matzwart ook kopen met 32GB opslagruimte, of met 256GB opslagruimte (acht keer zoveel). Voor een nieuwe iPhone 7 Plus Matzwart 128GB betaal je ongeveer 120 euro meer dan voor een nieuw, zwart 32GB model, en een nieuwe iPhone 7 Plus Matzwart (256GB) kun je kopen voor ongeveer 220 euro meer (ten opzichte van een nieuw 32GB toestel). Uiteraard is het een afweging die je zelf moet maken, waarbij je het extra bedrag moet afzetten tegen de wensen / noodzaak voor meer opslagruimte. Daarbij is het goed om rekening te houden met het feit dat je steeds meer zal opslaan op je telefoon, aan video’s, apps en foto’s. Je zou moeten kijken hoeveel de groei in omvang van de opslag per jaar is, om een redelijk goed inschatting te kunnen maken. Uiteraard is het dan nog steeds maar een (goede) indicatie, en niet meer dan dat.

iPhone 7 Plus niet in het matzwart / zwart, maar toch in een andere kleur?

Mocht matzwart / zwart toch niet jouw kleur zijn, weet dan dat er nog wat andere kleuren zijn. Je kunt een nieuw los iPhone 7 Plus 128GB toestel naast in de kleur matzwart ook kopen in het goud, zilver, rosegoud, rood en gitzwart. Dus, voldoende keuze qua kleuren!