Back to Top

Vrijdag in de voorverkoop bij KPN!

Wil jij als één van de eersten pronken met een gloednieuwe iPhone 11, iPhone 11 Pro of iPhone 11 Pro Max? Zet dan de pre-order wekker bij KPN. Je krijgt een seintje zodra je kunt bestellen.

Nu bekijken!

iPhone 7 Plus 256GB Gitzwart kopen (nieuw toestel) – Los nieuw iPhone 7 Plus 256GB Gitzwart toestel zonder abonnement, prijs vergelijken

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur


Wil je een nieuw los iPhone 7 Plus 256GB Gitzwart toestel kopen, zonder abonnement? Bekijk dan hierboven de beste en goedkoopste aanbiedingen van losse nieuwe iPhone 7 Plus 256GB Gitzwart toestellen van alle webwinkels, en vergelijk deze onder andere op prijs.

Voor welke prijs is een nieuwe iPhone 7 Plus 256GB Gitzwart als los toestel te krijgen?

Het is misschien niet het goedkoopste toestel, de nieuwe iPhone 7 Plus 256GB Gitzwart, maar het is wel een hele bijzondere! Je hebt met dit toestel veel betere specificaties dan met een normale iPhone 7, zoals een iets betere batterij, een betere (dubbelzijdige) camera, en als klap op de vuurpijl heb je ook een veel groter beelscherm, met veel meer pixels. Verder betaal je natuurlijk ook duidelijk meer voor deze hoeveelheid opslagruimte van 256GB. Al bij al komt de prijs van een nieuwe iPhone 7 Plus 256GB gitzwart dan neer op 1.060 euro. Apple introduceerde de nieuwe iPhone 7 Plus gitzwart 256GB voor ongeveer 1.129 euro. De prijs voor dit toestel is dus al omlaag gegaan, en zal uiteraard nog verder zakken de komende maanden / paar jaar.

Iets goedkoper uit zijn voor een 256GB iPhone 7 Plus smartphone? Dat kan, in de kleur rosegoud, goud, en zilver is deze smartphone net iets goedkoper namelijk, hoewel het geen schokkende verschillen zijn. Als je echt veel goedkoper uit wil zijn, kies dan voor een refurbished iPhone 7 256GB Gitzwart (of een van de andere kleuren), of voor een iPhone 7 Plus met minder opslagruimte. Dit levert je zo een besparing op van meer dan 100 of 200 euro, waar dan wel tegenover staat dat je toestel minder capaciteiten heeft. Stel de vergelijker hierboven opnieuw in, om de aanbiedingen en prijzen van andere losse toestellen te zien, je ziet dan ook welke webwinkels deze toestellen aanbieden.

Prijsverschil tussen een nieuwe iPhone 7 Plus Gitzwart 128GB en een nieuwe iPhone 7 Plus 256GB Gitzwart

Je kunt een nieuwe iPhone 7 Plus Gitzwart kopen in twee versies, de 128GB versie en de 256GB versie. Beide toestellen hebben veel opslagruimte, voor de meeste mensen is dit meer dan voldoende om lang vooruit te kunnen. Twijfel je nog tussen deze twee losse toestellen? Het huidige prijsverschil tussen deze nieuwe gitzwarte iPhone 7 Plus toestellen is ongeveer 130 euro. Het is dus puur de vraag of je rond de 130 euro extra over hebt voor mega veel opslagruimte (256GB t.o.v. 128GB). Als je enorm veel foto’s maakt, en/of video’s, of als je enorm veel apps gebruikt dan kan het beter zijn om te kiezen voor een 256GB variant. Ook als je langer met je toestel wilt doen, en niet per se volgend jaar alweer een nieuw los toestel hoeft te hebben kan het beter zijn om te kiezen voor het topmodel van de nieuwe iPhone 7 (Plus) Gitzwart.

Een gitzwarte iPhone 7 Plus, of toch een andere kleur…?

Sinds de introductie van de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus heeft Apple voor het eerst een iPhone in de kleur gitzwart op de markt gebracht. De iPhones van eerdere generaties hadden nog niet de kleur gitzwart. Wel waren er eerdere al iPhones in de gewone kleur zwart. Mocht de gitzwarte iPhone 7 Plus (128GB of 256GB) het toch niet helemaal voor je zijn, dan hebben we goed nieuws, de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus zijn namelijk ook te krijgen in de kleuren matzwart (een net iets andere kleur dan gitzwart), rood, zilver, goud en roze goud. Zit er dan nog steeds geen iPhone van jouw kleur bij? Kijk dan even bij de wat oudere iPhone modellen, zoals de iPhone 4s en de iPhone 5(s), die nog als refurbished of gebruikt toestel te krijgen zijn bij bepaalde webwinkels in Nederland.