Back to Top

iPhone 7 Plus 256GB kopen (nieuw toestel) – Los nieuw iPhone 7 Plus 256GB toestel zonder abonnement, prijs vergelijken

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur


Wil je een nieuw los iPhone 7 Plus 256GB toestel kopen, zonder abonnement? Bekijk dan hierboven de beste en goedkoopste aanbiedingen van losse nieuwe iPhone 7 Plus 256GB toestellen van alle webwinkels, en vergelijk deze onder andere op prijs.

De nieuwe iPhone 7 Plus 256GB als los toestel - prijzen

De vanafprijs van dit nieuwe toestel lag in juni 2017 rond de 1.060 euro (bij de goedkoopste webwinkel), dit terwijl de introductieprijs van de iPhone 7 Plus 256GB 1.129 euro was (september 2016), als los toestel zonder abonnement. Je kunt een nieuwe iPhone 7 Plus met 256GB geheugen dus al kopen voor een veel lagere prijs dan in de tweede helft van 2016. Wij vermoeden dat het niet zo lang meer zal duren voor je een nieuwe iPhone 7 Plus 256GB kan kopen voor een bedrag onder de 1.000 euro. Houd rekening met een termijn van 6-12 maanden, de vergelijker hierboven laat het je natuurlijk weten!

Speelt budget bij jou geen rol en/of wil je gewoon het topmodel kopen van de iPhone 7 Plus? Dan is een nieuwe iPhone 7 Plus met 256GB geheugen een uitstekende keuze, en koop je een telefoon die vermoedelijk nog lang niet vol zal staan. Je hebt dan immers 8 keer zoveel opslagruimte ten opzichte van een 128GB iPhone 7 Plus, en dubbel zoveel opslagruimte ten opzichte van een 32GB iPhone 7 Plus.

Prijsverschil met de gewone iPhone 7

Zoals je mogelijk al gezien hebt, is de iPhone 7 een stuk goedkoper dan de iPhone 7 Plus. Dit is voor alle kleuren en geheugenvarianten het geval. Het verschil in prijs wordt veroorzaakt door de dubbele camera die de iPhone 7 Plus heeft, en de betere capaciteiten van die lenzen. De gewone iPhone 7 heeft verder een schermdiagonaal van 4,7 inch, de iPhone 7 Plus daarentegen, die heeft een schermdiagonaal van 5,5 inch. Ook hier betaal je natuurlijk extra voor. Daarnaast is ook de batterij van de iPhone 7 Plus wat beter, waardoor je dit toestel nog iets langer kunt gebruiken, of in de standby modus kunt houden.

Kleuren waarin de nieuwe iPhone 7 Plus 256GB verkrijgbaar is

Nog nooit bracht Apple een iPhone model op de markt dat in zoveel kleuren te krijgen was. Eerder kwamen de iPhone modellen vaak in 2, 3 of 4 kleuren. Maar Apple overtreft zichzelf hier opnieuw. Een nieuwe iPhone 7 Plus 256GB kun je kopen in maar liefst zes de kleuren: matzwart, zilver, goud, roségoud, rood en gitzwart. Alleen de 32GB versie van de iPhone 7 Plus is niet te koop in het rood, en in de kleur gitzwart.