Back to Top

Apple iPhone 7 Plus 256GB kopen – los iPhone 7 Plus 256GB toestel zonder abonnement, prijs vergelijken

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur

 

Wil je een los iPhone 7 Plus 256GB toestel kopen, zonder abonnement? Bekijk dan hierboven de beste en goedkoopste aanbiedingen van losse iPhone 7 Plus 256GB toestellen van alle webwinkels die deze iPhone variant aanbieden, en vergelijk de iPhone 7 Plus toestellen met 256GB geheugen onder andere op prijs en andere specificaties.

De iPhone 7 Plus 256GB als los toestel - prijzen

De vanafprijs van een nieuw iPhone 7 Plus 256GB toestel lag in juni 2017 rond de 1.060 euro (bij de goedkoopste webwinkel), dit terwijl de introductieprijs van de iPhone 7 Plus 256GB 1.129 euro was (september 2016), als los toestel zonder abonnement. Je kunt een nieuwe iPhone 7 Plus met 256GB geheugen dus al kopen voor een veel lagere prijs dan in de tweede helft van 2016. Wij vermoeden dat het niet zo lang meer zal duren voor je een nieuwe iPhone 7 Plus 256GB kan kopen voor een bedrag onder de 1.000 euro. Houd rekening met een termijn van 6-12 maanden, de vergelijker hierboven laat het je natuurlijk weten!

Speelt budget bij jou geen rol en/of wil je gewoon het topmodel kopen van de iPhone 7 Plus lijn? Dan is een iPhone 7 Plus met 256GB geheugen een uitstekende keuze, dan koop je een telefoon die vermoedelijk nog lang niet vol zal staan! Je hebt in dat geval immers 8 keer zoveel opslagruimte ten opzichte van een 128GB iPhone 7 Plus, en dubbel zoveel opslagruimte ten opzichte van een 32GB iPhone 7 Plus.

Speelt budget juist wel een rol bij jou? Een refurbished iPhone 7 Plus 256GB toestel kun je kopen voor ongeveer 150 euro minder. Dit scheelt je een bom geld, met een refurbished variant van dit toestel ben je dus echt een stuk voordeliger uit. De vergelijker toont je verder ook nog losse gebruikte iPhone 7 Plus 256GB toestellen die je zonder abonnement kunt kopen, mits deze (op dat moment) worden aangeboden door bepaalde webwinkels. Net als losse refurbished toestellen zijn losse gebruikte toestellen duidelijk goedkoper dan nieuwe toestellen. Een andere optie is om het gewenst toestel, bijvoorbeeld dus de 256GB iPhone 7 Plus, te kopen met een abonnement erbij. In dat geval kun je de kosten van je toestel (grotendeels of zelfs geheel) laten meenemen in je maandelijkse bedrag. Klik door naar de websites van de aanbieders om te zien of zij het toestel ook met abonnement aanbieden.

Prijsverschil met de gewone iPhone 7

Zoals je mogelijk al gezien hebt, is de iPhone 7 een stuk goedkoper dan de iPhone 7 Plus. Dit is voor alle kleuren en geheugenvarianten het geval, en doet zich zowel voor bij nieuwe, gebruikte als bij refurbished toestellen. Het verschil in prijs wordt veroorzaakt door de dubbele camera die de iPhone 7 Plus heeft, en de betere capaciteiten van die lenzen. De gewone iPhone 7 heeft verder een schermdiagonaal van 4,7 inch, de iPhone 7 Plus daarentegen, die heeft een schermdiagonaal van 5,5 inch. Ook hier betaal je natuurlijk extra voor. Daarnaast is ook de batterij van de iPhone 7 Plus wat beter, waardoor je dit toestel nog iets langer kunt gebruiken, of in de standby modus kunt houden.

Kleuren waarin de iPhone 7 Plus 256GB verkrijgbaar is

Nog nooit bracht Apple een iPhone uit die in zoveel verschillende kleuren te krijgen was. Eerder kwamen de iPhone modellen vaak in 2, 3 of 4 kleuren. Maar Apple overtreft zichzelf opnieuw door de iPhone 7 Plus aan te bieden in zes kleuren. Een iPhone 7 Plus 256GB kun je kopen in het matzwart, zilver, goud, roségoud, rood en gitzwart. Alleen de 32GB versie van de iPhone 7 Plus is niet te koop in het rood, en in de kleur gitzwart.