Back to Top

iPhone 7 Plus 256GB Rood kopen (nieuw toestel) – Los nieuw iPhone 7 Plus 256GB Rood toestel zonder abonnement, prijs vergelijken

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur


Wil je een nieuw los iPhone 7 Plus 256GB Rood toestel kopen, zonder abonnement? Bekijk dan hierboven de beste en goedkoopste aanbiedingen van losse nieuwe iPhone 7 Plus 256GB Rood toestellen van alle webwinkels, en vergelijk deze onder andere op prijs.

Een nieuwe iPhone 7 Plus 256GB Rood, losse toestellen - prijzen

In maart 2017 bracht Apple de rode iPhone 7 Plus op de markt, een half jaar na de introductie van de iPhone 7 Plus in de andere kleuren: gitzwart, matzwart, zilver en roze goud. Het leuk aan dit toestel is dat het een zeer opvallend toestel is. De felrode kleur schittert je al van veraf tegemoet. Daarnaast steun je ook het Wereld Aidsfonds, en help je mee in de strijd tegen Aids. Als je een nieuwe rode iPhone 7 Plus koopt wordt een deel van het aankoopbedrag namelijk afgedragen aan het Wereld Aidsfonds.

Ben je overtuigd? Dan kun je via de vergelijker hierboven direct (of later) een losse nieuwe iPhone 7 Plus 256GB Rood kopen, en dit zonder abonnement. Dit voor een bedrag van ongeveer 1.120 euro (de prijs in juni 2017). Het toestel kwam op de markt voor een prijs van ongeveer 1.130 euro. Er is in 3 maanden tijd dus nog niet zoveel van de prijs afgegaan. Sowieso is dit losse toestel aanmerkelijk minder goedkoop dan zijn broertjes en zusjes, in de andere kleuren, wat uiteraard verband houdt met het feit dat je een goed doel steun (waar dus een klein gedeelte van het aankoopbedrag naartoe gaat).

Wil je liever een losse refurbished iPhone 7 Plus kopen in de kleur rood, als toestel zonder abonnement? Kijk dan in de vergelijker, en vink refurbished aan, in plaats van nieuw. Zodra de rode iPhones in de staat refurbished worden aangeboden, zie je deze dan vanzelf verschijnen bij het aanbod. Hetzelfde geldt eigenlijk voor een gebruikte iPhone 7 of iPhone 7 Plus in de kleur rood, ook deze zal aanmerkelijk goedkoper zijn dan een nieuw toestel. Verder doen we je ook nog de tip dat een gewone iPhone 7 256GB Rood een stuk goedkoper is dan de rode iPhone 7 Plus met 256GB. Dit scheelt momenteel maar liefst rond de 200 euro, echt een behoorlijk verschil in onze ogen. Uiteraard beschikt een normale iPhone 7 dan niet over de extra specificaties die de iPhone 7 Plus wel heeft, denk hierbij aan een beter beeldscherm (dat groter is), een betere batterij en een betere camera.

Rode iPhone 7 Plus 32GB en 64GB toestel niet te krijgen

Zoals je wellicht wel hebt gezien kun je een iPhone 7 Plus 32GB Rood niet kopen, omdat Apple de rode iPhone 7 en rode iPhone 7 Plus, net als de gitzwarte iPhone 7 en iPhone 7 Plus niet produceert in een 32GB variant. Waarom is niet helemaal duidelijk. Geen enkele iPhone 7 (Plus) is verder te krijgen in een 64GB variant, dus ook de rode iPhone 7 Plus niet. Welke redenen Apple heeft gehad hiervoor is niet duidelijk. Echter, met een 128GB of 256GB iPhone 7 Plus in de kleur rood heb je wel meteen een toestel met meer dan voldoende opslagruimte.

Prijsverschil tussen een nieuwe iPhone 7 Plus 128GB en 256GB in de kleur rood

Hierboven gaven we al aan dat een nieuwe losse rode iPhone 7 Plus 256GB van jou is voor ongeveer 1.120 euro (peildatum: begin van de zomer van 2017). Een losse nieuwe iPhone 7 Plus 256GB in de kleur rood kun je kopen voor ongeveer 1.000 euro. Het prijsverschil tussen beide toestellen ligt dus op ongeveer 120 euro. Het zou kunnen dat dit verschil op termijn nog iets afneemt, maar wij denken dat dit dan niet heel veel zal zijn, aangezien je toch altijd zal blijven betalen voor 128GB extra opslagruimte. Wil je weten hoe de prijzen van deze toestellen zich tot elkaar verhouden (bij uiteenlopende webwinkels)? Selecteer in de losse toestellen vergelijker dan op 128GB en op 256GB. Je ziet dan zo de verschillen tussen de aanbiedingen van allerlei webwinkels.

Een iPhone 7 Plus 256GB Rood toch te opvallend voor jou?

Wil je juist niet te veel opvallen, dan kun je waarschijnlijk beter een ander toestel kopen, en beter niet kiezen voor een nieuwe iPhone 7 Plus in het rood. Kies dan voor een iPhone 7 Plus in het matzwart, in het zilver, in het (rose)goud, of in het gitzwart. Bedenk dan wel dat je in dat geval het Wereld Aidsfonds niet steunt. Dat doe je echt alleen als je een rode iPhone koopt (met of zonder abonnement).