Back to Top

iPhone 7 Plus 256GB Roségoud kopen – los Apple iPhone 7 Plus 256GB Roségoud toestel zonder abonnement, prijs vergelijken

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur

 

Wil je een los iPhone 7 Plus 256GB Roségoud toestel kopen, zonder abonnement? Bekijk dan hierboven de beste en goedkoopste aanbiedingen van losse iPhone 7 Plus 256GB Roségoud toestellen van alle webwinkels die deze iPhone variant aanbieden, en vergelijk de roségouden iPhone 7 Plus 256GB toestellen op prijs en andere specificaties.

Voor welke prijs is een nieuwe iPhone 7 Plus 256GB Roségoud als los toestel te krijgen?

Een nieuw iPhone 7 Plus 256GB Roségoud toestel (zonder abonnement) kun je al kopen voor een bedrag van ongeveer 1.050 euro (vlak voor het begin van de zomer van 2017 althans). In september 2016 lag de introductieprijs op 1.129 euro, dus het toestel is echt al een stuk goedkoper geworden. Uiteraard is dit wel het topmodel onder de rosegouden iPhone 7 Plus toestellen, dus je mag een best bedrag neerleggen om eigenaar te worden van een dergelijk toestel. Als er prijswijzigingen zijn voor dit type toestel bij een of meerdere aanbieders, dan worden deze meteen verwerkt in onze losse toestellen vergelijker (hierboven). Je hebt zo altijd de meeste actuele prijzen, van alle aanbieders / webwinkels die de losse iPhone 7 Plus 256GB Rosegoud aanbieden als nieuw toestel.

Is een nieuwe losse iPhone 7 Plus in de kleur roségoud / rosegold (256GB) te prijzig voor jou en past deze uitgave niet binnen je budget? Dan zijn er natuurlijk nog wel alternatieven en oplossingen. Je kunt dit toestel bijvoorbeeld met abonnement afsluiten, dan neem je de kosten van het toestel niet in een keer (vooraf), maar gespreid over de looptijd van je abonnement. Ook een normale iPhone 7 in de kleur goud (256GB), of een refurbished / gebruikt model kunnen een oplossing zijn als je een smallere beurs hebt. Tot slot zou je toch een toestel met minder geheugen kunnen overwegen (ook dit scheelt namelijk erg in te prijs).

Prijsverschil tussen een nieuw, los iPhone 7 Plus Roségoud 256GB toestel en de andere nieuwe iPhone 7 Plus toestellen in de kleur roségoud

Je kunt kiezen uit een nieuwe iPhone 7 Plus in de kleur roségoud, met 32GB, 128GB en 256GB opslagruimte. Zoek voor je tot aankoop overgaat goed uit welke hoeveelheid opslagruimte je nodig hebt, zodat je het losse toestel koopt dat echt bij je past. Naarmate je meer opslagruimte wenst, zal je ook meer betalen. Je betaalt ongeveer 100 euro meer voor een 128GB versie ten opzichte van een 32GB versie, en nog eens (ongeveer) 100 euro meer voor een 256GB versie. Dit is niet alleen voor een nieuw iPhone 7 Plus toestel in de kleur rosegoud zo, maar ook bij de vergelijkbare toestellen in de andere beschikbare kleuren.

Je keuze voor een van de drie varianten zou sterk moeten afhangen van de (in de toekomst) benodigde hoeveelheid opslagruimte. Voor intensiever gebruik raden wij een 256GB model aan (in dat je geval zit vrijwel iedereen goed) of anders een 128GB model. Ook daarmee kunnen de meeste mensen wel lang vooruit. Alleen als je een milde gebruiker bent, die weinig foto’s en video’s maakt, en die weinig apps gebruikt, is een 32GB model nog te overwegen. Kijk ook goed naar de hoeveelheid opslagruimte die je op dit moment in gebruik hebt, op je huidige toestel. Ook dat zegt veel. Dit kun je vaak vinden bij een optie als ‘Instellingen’ op je smartphone / iPhone.

Kleinere prijsverschillen bestaan er tussen de losse gebruikte en de losse refurbished iPhone 7 256GB toestellen in de kleur roségoud. Zie de vergelijker voor de exacte hoogte van de verschillen.

iPhone 7 Plus niet in het roségoud maar juist in een andere kleur?

Toch een andere kleur voor je nieuwe iPhone 7 Plus toestel, dat kan! Een 256GB model kun je ook krijgen in alle andere kleuren waarin de iPhone 7 Plus op de markt is gekomen, dat wil zeggen: rood, gitzwart, zwart (matzwart), goud en zilver. Voor iedereen is er dus wel een geschikte kleur.