Back to Top

iPhone 7 Plus 256GB Zilver kopen – los Apple iPhone 7 Plus 256GB Zilver toestel zonder abonnement, prijs vergelijken

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur

 

Wil je een los iPhone 7 Plus 256GB Zilver toestel kopen, zonder abonnement? Bekijk dan hierboven de beste en goedkoopste aanbiedingen van losse iPhone 7 Plus 256GB Zilver toestellen van alle webwinkels die deze iPhone variant aanbieden, en vergelijk de zilveren iPhone 7 Plus 256GB toestellen op prijs en andere specificaties.

Een iPhone 7 Plus 256GB Zilver als los toestel - prijzen

Je wilt een iPhone 7, zilver is jouw kleur, en je wil ook enorm veel kunnen opslaan op je smartphone… Dan is de iPhone 7 Plus een zeer goede keuze!
Je kunt een los nieuw iPhone 7 Plus 256GB Zilver toestel (zonder abonnement) al kopen voor een bedrag iets boven de 1.000 euro. Dat is uiteraard niet heel goedkoop, maar je haalt dan ook wel het topstuk ook de iPhone 7 / iPhone 7 Plus collectie in huis, met de beste specificaties.

Vlak voor het begin van de zomer van 2017 lag de prijs van dit toestel op ongeveer 1.050 euro, bij de goedkoopste webwinkel. Bij de duurste webwinkel was dit toestel bijna 100 euro duurder, wat maar weer bewijst dat het loont om via de vergelijker hierboven te kijken naar de beste prijs, en de beste overige condities/voorwaarden.

Wil je graag een nieuw iPhone 7 Plus 256GB toestel kopen, in een van de meest gewilde kleuren (zilver), maar is een bedrag van rond de 1.000 euro te veel voor je? Dan is het goed om te weten dat er toch verschillende mogelijkheden/alternatieven zijn. Hieronder noteren we er drie.

  • Je zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een gewone iPhone 7 256GB Zilver. Dit scheelt bijna 200 euro in de prijs. Uiteraard heeft de iPhone 7 niet alle functionaliteiten die de iPhone 7 Plus wel heeft, maar het kan zijn dat dit voor jou geen probleem is.
  • Je kiest juist niet voor een nieuw toestel, maar voor een refurbished toestel, in dit geval bijvoorbeeld voor de refurbished iPhone 7 Plus 256GB in de kleur zilver. Ook dit scheelt aanzienlijk in de prijs, je bent dan zo 150 euro of meer goedkoper uit. Als je het nier erg vindt dat je toestel niet helemaal nieuw is, maar eerder al eens een eigenaar heeft gehad, dan zou dit ook een goede optie kunnen zijn. Een refurbished toestel is ‘zo goed als nieuw’. Defecte en niet goed werkende onderdelen zijn vervangen. Ook wordt een dergelijk toestel goed schoongemaakt, voor hij te koop wordt aangeboden.
  • Je kiest wel voor de zilveren iPhone 7 Plus 256GB, maar sluit er een abonnement bij af. Je bent dan niet goedkoper uit, de prijs van je toestel blijft hetzelfde, maar je omzeilt zo wel op een handige manier de hoge kosten die je anders in een keer moet voldoen. De kosten van je toestel worden meegenomen in je maandbedrag van je abonnement, met een looptijd van een of twee jaar. Je betaalt je toestel zo alsnog in 12 of 24 maanden.

Prijsverschil tussen een iPhone 7 Plus 256GB Zilver, en de andere iPhone 7 Plus toestellen in de kleur zilver

Het prijsverschil tussen een los nieuw iPhone 7 Plus 32GB toestel en een nieuwe losse iPhone 7 Plus 128GB is ongeveer 110 euro. Het prijsverschil tussen een nieuwe iPhone 7 Plus 128GB in de kleur zilver en een nieuwe iPhone 7 Plus 256GB Zilver bedraagt ongeveer 105 euro. Het verschil in prijs tussen een nieuwe iPhone 7 Plus 32GB Zilver en een nieuwe iPhone 7 Plus 256GB Zilver komt daarmee dus uit op ongeveer 215 euro (juni 2017). De prijzen van alle toestellen dalen, iets wat bij de meeste webwinkels zo is, maar de prijsverschillen tussen de geheugenvarianten van de iPhone 7 en 7 Plus zullen blijven bestaan, ook in de toekomst.

Ga voor je tot aankoop over gaat goed na hoeveel geheugen je nodig verwacht te hebben, zodat je zeker weet dat je het juiste toestel kiest. Je zou dan moeten uitzoeken hoeveel je in je oude toestel in gebruik hebt qua foto’s, video’s en apps, en hoeveel je naar verwachting gaat opslaan in de komende maanden / jaren. Op basis daarvan zou een van drie GB varianten dan de beste keuze moeten zijn voor jou.

Voor refurbished en gebruikte varianten van de iPhone 7 Plus Zilver bestaan soortgelijke verschillen in de prijs. Stel de vergelijker specifiek in op refurbished of gebruikte toestellen om de verschillen te zien tussen de verschillende geheugenvarianten van de zilveren iPhone 7 Plus.

iPhone 7 Plus in andere kleuren

De iPhone 7 Plus met 256GB opslagruimte kun je als los toestel (zonder abonnement), ook kopen in vijf andere kleuren: rood, goud, rosegoud, matzwart, en gitzwart. De prijzen voor deze kleurvarianten van dit toestel komen ongeveer overeen met elkaar. Veel webwinkels in de vergelijker hierboven op deze pagina bieden deze toestellen ook aan met abonnement. Klik daarvoor door naar de website(s) van de aanbieder(s).

In principe zijn alle gebruikte en refurbished iPhone 7 Plus toestellen ook te krijgen in alle kleuren, als deze tenminste beschikbaar zijn bij het aanbod van de verschillende webwinkels.