Back to Top

iPhone 7 Plus 256GB Zwart kopen (nieuw toestel) – Los nieuw iPhone 7 Plus 256GB Matzwart toestel zonder abonnement, prijs vergelijken

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur


Wil je een nieuw los iPhone 7 Plus 256GB Zwart toestel kopen, zonder abonnement? Bekijk dan hierboven de beste en goedkoopste aanbiedingen van losse nieuwe iPhone 7 Plus 256GB Mat zwart toestellen van alle webwinkels, en vergelijk deze onder andere op prijs.

Voor welke prijs is een nieuwe iPhone 7 Plus 256GB Zwart als los toestel te krijgen?

In plaats van voor een 32GB of een 128GB versie van de iPhone 7 Plus of van de iPhone 7 te kiezen kun je natuurlijk ook kiezen voor een 256GB versie. In dat geval koop je het minste goedkope toestel, maar wel ook het toestel met de meeste opslagruimte van de hele iPhone 7 (Plus) lijn. Of je je smartphone dan nog vol krijgt met foto’s, video’s en apps, dat valt te bezien. Je kunt al een nieuwe 256GB iPhone 7 Plus Matzwart / Zwart kopen voor een bedrag rond de 1.060 euro (juni 2017). Apple introduceerde dit toestel voor een prijs van 1.129 euro, in de late zomer van 2016. Zo’n 70 euro is er dus al van de prijs af, en dat in drie kwartalen. Het zal vermoedelijk niet lang meer duren voor je dit mooie toestel nieuw kunt kopen voor een prijs onder de 1.000 euro.

Is 1.000 euro (of meer) voor jou niet te behappen? Dat kunnen wij ons natuurlijk goed voorstellen. Kies dan voor een nieuwe iPhone 7 Plus 256GB zwart in combinatie met een abonnement. Je kunt dan vaak de kosten van het toestel meenemen in een toestelbundel, waardoor je je toestel in 12 of 24 maanden afbetaalt. Dit is niet goedkoper, maar kan een vorm van handig budgeteren zijn… Uiteraard zijn er nog meer alternatieven. Denk hierbij aan een refurbished iPhone 7 256GB in de kleur zwart / matzwart, of een iPhone 7 of iPhone 7 Plus in de kleur zwart met minder dan 256GB geheugen. Ook dan kun je zo 100 euro, 200 euro, of meer goedkoper uit zijn. Neem er wel nota van dat je dit terugziet in het toestel zelf, hoewel dit op zich geen probleem hoeft te zijn.

iPhone 7 Plus (Zwart) minder goedkoop dan een gewone iPhone 7 (Zwart)…

Zoals je misschien wel in de vergelijker (hierboven) hebt gezien is een iPhone 7 Plus duidelijk minder goedkoop dan een gewone iPhone 7 (het verschil in prijs is ongeveer 160 euro op dit moment). De grootste verschillen zitten in de camera, een iPhone 7 Plus heeft namelijk een betere, dubbelzijdige, camera dan een gewone iPhone 7, een net iets betere batterij, en een groter beeldscherm. Het laatste is meteen een van de belangrijkste aspecten. Het beeldscherm is op de diagnonaal bekeken namelijk 2 centimeter goedkoper. We hebben het hier over een verschil van 0,8 inch. Een inch is ongeveer 2,54 centimeter. Je ziet met een groter scherm alles veel duidelijker, en misschien ook wel zonder bril… Nadeel is dan weer wel dat het iPhone 7 Plus toestel nog wel in je broekzak past, maar wel iets minder goed.

Prijsverschil tussen een nieuwe iPhone 7 Plus Zwart 256GB, 128GB en 32GB geheugen

Je kunt een nieuwe iPhone 7 Plus Matzwart ook kopen met minder geheugen, namelijk met 32Gb of 128GB. Als dit voor jou geen probleem is, dan kun je dit overwegen, want deze varianten van een nieuwe zwarte iPhone 7 en iPhone 7 Plus zijn namelijk een stuk goedkoper. Voor een nieuwe iPhone 7 Plus Matzwart 128GB betaal je ongeveer 120 euro meer dan voor een nieuw, zwart 32GB model, en een nieuwe iPhone 7 Plus Matzwart (256GB) kun je kopen voor ongeveer 220 euro meer (ten opzichte van een nieuw 32GB toestel). Zoals met veel dingen in het leven is het een afweging tussen de prijs en wat je er meer of minder voor krijgt. Wil je meer geheugen, dan betaal je ook (best wat) meer, en omgekeerd. Houd de vergelijk op deze pagina in de gaten om te zien hoe de prijzen zich ontwikkelen voor de geheugenvarianten van de zwarte iPhone 7 Plus.

iPhone 7 Plus niet in het matzwart / zwart, maar toch in een andere kleur?

Mocht matzwart / zwart toch niet jouw kleur zijn, weet dan dat er nog wat andere kleuren zijn. Je kunt een nieuw los iPhone 7 Plus 256GB toestel naast in de kleur matzwart ook kopen in het goud, zilver, rosegoud, rood en gitzwart (de andere zwarte variant).