Back to Top

iPhone 7 Plus 256GB Zwart kopen – los Apple iPhone 7 Plus 256GB Zwart toestel zonder abonnement, prijs vergelijken

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur

 

Wil je een los iPhone 7 Plus 256GB Zwart toestel kopen, zonder abonnement? Bekijk dan hierboven de beste en goedkoopste aanbiedingen van losse iPhone 7 Plus 256GB Matzwart toestellen van alle webwinkels die deze iPhone variant aanbieden, en vergelijk de matzwarte / zwarte iPhone 7 Plus 256GB toestellen op prijs en andere specificaties.

Voor welke prijs is een iPhone 7 Plus 256GB Zwart als los toestel te krijgen?

In plaats van voor een 32GB of een 128GB versie van de iPhone 7 Plus of van de iPhone 7 te kiezen kun je natuurlijk ook kiezen voor een 256GB versie. In dat geval koop je het minste goedkope toestel, maar wel ook het toestel met de meeste opslagruimte van de hele iPhone 7 (Plus) lijn. Of je je smartphone dan nog vol krijgt met foto’s, video’s en apps, dat valt te bezien. Je kunt al een nieuwe 256GB iPhone 7 Plus Matzwart / Zwart kopen voor een bedrag rond de 1.060 euro (juni 2017). Apple introduceerde dit toestel voor een prijs van 1.129 euro, in de late zomer van 2016. Zo’n 70 euro is er dus al van de prijs af, en dat in drie kwartalen. Het zal vermoedelijk niet lang meer duren voor je dit mooie toestel nieuw kunt kopen voor een prijs onder de 1.000 euro.

Is 1.000 euro (of meer) voor jou niet te behappen? Dat kunnen wij ons natuurlijk goed voorstellen. Kies dan voor een nieuwe iPhone 7 Plus 256GB zwart in combinatie met een abonnement. Je kunt dan vaak de kosten van het toestel meenemen in een toestelbundel, waardoor je je toestel in 12 of 24 maanden afbetaalt. Dit is niet goedkoper, maar kan een vorm van handig budgeteren zijn… Uiteraard zijn er nog meer alternatieven. Denk hierbij aan een refurbished iPhone 7 256GB in de kleur zwart / matzwart, of een iPhone 7 of iPhone 7 Plus in de kleur zwart met minder dan 256GB geheugen. Ook dan kun je zo 100 euro, 200 euro, of meer goedkoper uit zijn. Neem er wel nota van dat je dit terugziet in het toestel zelf, hoewel dit op zich geen probleem hoeft te zijn.

Een losse refurbished iPhone 7 Plus Zwart 256GB kan trouwens ook een prima alternatief zijn. Dit toestel kun je kopen voor ongeveer 160-170 euro (of meer) minder dan de variant in nieuwe staat. De exacte prijs van een zwart iPhone 7 Plus refurbished toestel met 256GB, hangt af van de staat waarin het refurbished toestel verkeerd. Vaak hanteren webwinkels hiervoor verschillende gradaties (bijvoorbeeld: goed, zeer goed, en als nieuw). Het is goed om dit uit te zoeken, en het toestel te kiezen dat het beste bij je past.

iPhone 7 Plus (Zwart) minder goedkoop dan een gewone iPhone 7 (Zwart)…

Je kunt een nieuwe iPhone 7 Plus Matzwart ook kopen met minder geheugen, namelijk met 32Gb of 128GB. Als dit voor jou geen probleem is, dan kun je dit overwegen, want deze varianten van een nieuwe zwarte iPhone 7 en iPhone 7 Plus zijn namelijk een stuk goedkoper. Voor een nieuwe iPhone 7 Plus Matzwart 128GB betaal je ongeveer 120 euro meer dan voor een nieuw, zwart 32GB model, en een nieuwe iPhone 7 Plus Matzwart (256GB) kun je kopen voor ongeveer 220 euro meer (ten opzichte van een nieuw 32GB toestel). Zoals met veel dingen in het leven is het een afweging tussen de prijs en wat je er meer of minder voor krijgt. Wil je meer geheugen, dan betaal je ook (best wat) meer, en omgekeerd. Houd de vergelijk op deze pagina in de gaten om te zien hoe de prijzen zich ontwikkelen voor de geheugenvarianten van de zwarte iPhone 7 Plus.

De vergelijker kan jou verder ook de prijsverschillen laten zien tussen gebruikte iPhone 7 Plus en refurbished iPhone 7 Plus toestellen in de kleur (mat)zwart met 32GB, 128GB en 256GB geheugencapaciteit.

iPhone 7 Plus niet in het matzwart / zwart, maar toch in een andere kleur?

Mocht matzwart / zwart toch niet jouw kleur zijn, weet dan dat er nog wat andere kleuren zijn. Je kunt een nieuw los iPhone 7 Plus 256GB toestel naast in de kleur matzwart ook kopen in het goud, zilver, rosegoud, rood en gitzwart (de andere zwarte variant).