Back to Top

iPhone 7 Plus 32GB kopen (nieuw toestel) – Los nieuw iPhone 7 Plus 32GB toestel zonder abonnement, prijs vergelijken

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur


Wil je een nieuw los iPhone 7 Plus 32GB toestel kopen, zonder abonnement? Bekijk dan hierboven de beste en goedkoopste aanbiedingen van losse nieuwe iPhone 7 Plus 32GB toestellen van alle webwinkels, en vergelijk deze onder andere op prijs.

Voor welke prijs is de nieuwe iPhone 7 Plus 32GB als los toestel te krijgen?

De prijs van dit (nieuwe) toestel ligt momenteel (juni 2017) al rond de 840 euro, dit terwijl de introductieprijs van de iPhone 7 32GB 909 euro was (september 2016), als los toestel zonder abonnement. In 9 maanden tijd is de nieuwe iPhone 7 32GB dus al meer dan 65 euro in prijs gedaald.

Bekijk de vergelijker (hierboven op deze pagina) voor de actuele prijzen van deze nieuwe iPhone 7 Plus toestelvariant, en maak zelf een vergelijking conform je eisen en wensen. Graag merken we nog op dat dit specifieke iPhone toestel al sinds enige tijd ook als refurbished variant beschikbaar is. Wil je dus liever een refurbished toestel kopen, en geen nieuw toestel, dan kun je hierop selecteren in de vergelijker. Nieuw is natuurlijk wel het mooiste, maar voor een los nieuw iPhone 7 Plus 32GB toestel, zonder abonnement, leg je nu eenmaal een behoorlijk bedrag neer. Mocht je dit budget niet hebben, dan zou ook de iPhone 7 32GB nog een optie kunnen zijn. Een dergelijk nieuw toestel kun je kopen voor 160 euro minder, en is dus aanmerkelijk goedkoper dat het ‘Plus-model’. In dat geval mis je wel de dubbele lens van de iPhone 7 Plus, en het grotere 5,5 inch schermformaat. Wel is de iPhone 7 waterdicht, net als de iPhone 7 Plus.

In welke kleuren is de nieuwe iPhone 7 Plus 32GB verkrijgbaar?

Een nieuwe iPhone 7 Plus 32GB kun je kopen in de kleuren zwart (matzwart), zilver, goud en roségoud. De iPhone 7 32GB is niet verkrijgbaar in de kleuren gitzwart en rood. Als de kleur gitzwart of rood je voorkeur heeft, dan raden we je aan om een 128GB of 256GB variant van de nieuwe iPhone 7 Plus te kopen, om zo je wens wat betreft de kleur te laten vervullen. De roségouden iPhone 7 Plus 32GB is bijvoorbeeld erg in trek bij vrouwen, ook goud is erg gewild. Wil je een bestaande kleur, die Apple vroeg al had, en een kleur dit nooit uit de mode is geraakt, kies dan voor een zwart of zilver toestel.