Back to Top

iPhone 7 Plus 32GB Zilver kopen – los Apple iPhone 7 Plus 32GB Zilver toestel zonder abonnement, prijs vergelijken

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur

 

Wil je een los iPhone 7 Plus 32GB Zilver toestel kopen, zonder abonnement? Bekijk dan hierboven de beste en goedkoopste aanbiedingen van losse iPhone 7 Plus 32GB Zilver toestellen van alle webwinkels die deze iPhone variant aanbieden, en vergelijk de zilveren iPhone 7 Plus 32GB toestellen op prijs en andere specificaties.

Een iPhone 7 Plus 32GB Zilver als los toestel - prijzen

De prijs van een nieuw iPhone 7 Plus 32GB Zilver toestel (los, zonder abonnement) lag begin juni 2017 rond de 840 euro. Daarmee behoort de iPhone 7 Plus 32GB in de kleur zilver (samen met de zwarte iPhone 7 Plus 32GB) tot de goedkoopste onder de kleurvarianten van de iPhone 7 Plus 32GB, want een nieuwe iPhone 7 Plus in de kleur goud, roségoud en rood is bijvoorbeeld (iets) minder goedkoop. Uit de introductieprijs en het huidige prijsniveau van de iPhone 7 Plus 32GB Zilver valt af te leiden dat dit toestel vermoedelijk nog in 2017 minder dan 800 euro zal gaan kosten, en in 2018 mogelijk zelfs minder dan 750 euro.

Wil je graag een nieuwe iPhone 7 Plus 32GB kopen, in de kleur zilver, maar vind je de prijs te hoog? In dat geval is de reguliere iPhone 7 32GB Zilver waarschijnlijk een betere optie. Dit levert je een groot voordeel op, van meer dan 150 euro. Dit voordeel heeft meteen ook een nadeel, in die zin dat je dan wel genoegen moet nemen met een minder groot scherm (4,7 inch i.p.v. 5,5 inch), een iets minder goede batterij (die overigens nog steeds uitstekend is!), en een net iets minder goede (maar nog steeds zeer goede) camera. Lees eventueel meer informatie over de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus op onze informatie pagina’s, zodat je zo goed mogelijk geinformeerd bent. Verder doen wij je nog de tip, dat ook een refurbished iPhone 7 32GB Zilver nog een optie kan zijn, als je er weinig waarde aan hecht dat je toestel niet gloednieuw is.

Voor een losse refurbished iPhone 7 Plus in de kleur zilver betaal je ongeveer 110 euro minder dan voor hetzelfde toestel in nieuwe staat. Je bent dan dus duidelijk goedkoper uit, hoewel de exacte prijs wel mede afhangt van de staat van het refurbished toestel (aanbieders werken hiervoor vaak met enkele gradaties). Uiteraard neem je met een refurbished toestel wel genoegen met een toestel dat niet meer helemaal nieuw is.

Prijsverschil tussen een iPhone 7 Plus 32GB Zilver, een iPhone 7 128GB Zilver, en een iPhone 7 256GB Zilver

De nieuwe iPhone 7 Plus Zilver is er (net als de gewone iPhone 7) in 3 varianten voor wat betreft de opslagruimte, namelijk 32GB, 128GB en 256GB. De iPhone 7 Plus 32GB Zilver is hierbij uiteraard het goedkoopste model. Het prijsverschil tussen een los nieuw iPhone 7 Plus 32GB toestel en een los nieuw iPhone 7 Plus 128GB toestel is ongeveer 110 euro. Het prijsverschil tussen een nieuwe iPhone 7 Plus 128GB in de kleur zilver en een nieuwe iPhone 7 Plus 256GB Zilver bedraagt ongeveer 105 euro. Het verschil in prijs tussen een nieuwe iPhone 7 Plus 32GB Zilver en een nieuwe iPhone 7 Plus 256GB Zilver komt daarmee dus uit op ongeveer 215 euro (juni 2017).

Bij het kiezen is het dus een afweging tussen extra opslagruimte en meer betalen, of minder opslagruimte en minder betalen. Vanwege de niet onaanzienlijke prijsverschillen is het goed om echt goed uit te zoeken hoeveel geheugen je nodig hebt op je toestel. Je zou dan moeten kijken naar wat je nu in gebruikt hebt, op je oude toestel, en hoeveel je naar verwachting gaat opslaan (foto’s, video’s, apps e.d.) in de komende maanden / jaren. Dit kan je helpen bij je keuze. Succes;-)

Voor refurbished en gebruikte varianten van de iPhone 7 Plus Zilver bestaan soortgelijke verschillen in de prijs, hoewel deze in absolute zin doorgaans beperkter zijn. Dit is uiteraard logisch, want refurbished en gebruikte iPhones zijn sowieso goedkoper dan overeenkomende nieuwe varianten.