Back to Top

iPhone 7 Plus 32GB Zwart kopen (nieuw toestel) – Los nieuw iPhone 7 Plus 32GB Matzwart toestel zonder abonnement, prijs vergelijken

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur


Wil je een nieuw los iPhone 7 Plus 32GB Zwart toestel kopen, zonder abonnement? Bekijk dan hierboven de beste en goedkoopste aanbiedingen van losse nieuwe iPhone 7 Plus 32GB Mat zwart toestellen van alle webwinkels, en vergelijk deze onder andere op prijs.

Voor welke prijs is een nieuwe iPhone 7 Plus 32GB als los toestel te krijgen?

Je hebt niet zoveel opslagruimte nodig, je wenst degelijk voor de dag te komen, je houdt van een groot beeldscherm, een batterij die niet al te vaak hoeft op te laden, en je wilt een gloednieuw iPhone toestel… In dat geval zou een nieuwe iPhone 7 Plus 32GB Zwart (Matzwart) wel eens jouw favoriete toestel kunnen zijn! Onder de losse iPhone 7 Plus toestellen is dit ook een van de goedkoopste toestellen, iets wat komt door zowel de kleur en de hoeveelheid opslagruimte.

Een nieuw iPhone 7 Plus 32GB Zwart toestel (als los toestel, zonder abonnement) had in juni 2017 al een prijs rond de 840 euro. Dit toesteltype is daarmee in 9 maanden tijd al een kleine 70 euro goedkoper geworden. De introductieprijs van dit toesteltype lag namelijk op 909 euro. Al sinds de introductie van dit losse toestel (in september 2016) heeft zich een trend van prijsdalingen voorgedaan voor alle iPhone 7 en iPhone 7 Plus toestellen in nieuwe staat, waar je als consument van profiteert. Het einde van deze prijsdalingen is nog niet in zicht. De komende maanden zal het toestel opnieuw goedkoper worden. De webwinkels die de losse nieuwe iPhone 7 Plus aanbieden zullen van tijd tot tijd hun prijs wijzigen, iets wat je dan gelijk in de vergelijker (hierboven) terugziet. Deze bevat namelijk alle actuele prijzen van webwinkels die nieuwe iPhone 7 Plus Zwart 32GB toestellen aanbieden.

Wist je dat een nieuwe iPhone 7 Plus 32GB in de kleur matzwart ook de goedkoopste is onder de iPhone 7 Plus 32GB toestellen? Dit samen met het toestel in de kleur zilver. In het goud, en in het rosegoud, is het toestel een aantal euro’s duurder. Ook kun je nog opteren voor een iPhone 7 32GB Zwart, dat is zeg maar het kleinere broertje van de iPhone 7 Plus, met 32GB in het zwart. Deze beschikt over een minder groot scherm (4,7 inch, in plaats van 5,5 inch), een net iets mindere (maar nog steeds goede) batterij, en iets minder camerafuncties. Als jou dit niet uitmaakt kies dan voor de gewone iPhone 7, wil je deze features juist wel hebben, kies dan wél voor een nieuwe iPhone 7 Plus. Je hebt het over een verschil van rond de 150 euro, als je het over de prijs hebt.

Prijsverschil tussen nieuwe iPhone 7 Plus Zwart met 32GB, 128GB en 256GB opslagruimte

Je kunt een nieuwe iPhone 7 Plus Matzwart ook kopen met 128GB opslagruimte (vier keer zoveel) of 256GB opslagruimte (acht keer zoveel). Voor een nieuwe iPhone 7 Plus Matzwart 128GB betaal je ongeveer 120 euro meer, en een nieuwe iPhone 7 Plus Matzwart (256GB) kun je kopen voor ongeveer 220 euro meer (ten opzichte van een nieuw 32GB toestel). Uiteraard is het een afweging die je zelf moet maken, waarbij je het extra bedrag moet afzetten tegen de wensen / noodzaak voor meer opslagruimte. Daarbij is het goed om rekening te houden met het feit dat je steeds meer zal opslaan op je telefoon. Dit als gevolg van de alsmaar groeiende hoeveelheid foto’s en video’s, en de toenemende omvang van allerlei apps die je op je iPhone telefoon zet. Mocht je toch een 256GB of 128GB toestel willen, dan kun je de hogere eenmalige kosten ontlopen door een abonnement bij je toestel af te sluiten. Je neemt de kosten dat via je maandelijkse betalingen. Uiteraard, je losse iPhone toestel is niet gratis, iets wat onterecht wel eens gedacht wordt door sommige mensen.

iPhone 7 Plus niet in het matzwart / zwart, maar in een andere kleur?

Mocht matzwart / zwart toch niet jouw kleur zijn, weet dan dat er nog wat andere kleuren zijn. Je kunt een nieuw iPhone 7 Plus 32GB toestel ook kopen in het goud, zilver en in het rosegoud. In het rood en in het gitzwart is de 32GB variant van de iPhone 7 Plus overigens niet beschikbaar, om de doodeenvoudige reden dat Apple dit toestel nooit heeft geproduceerd in deze kleuren.