Back to Top
Navigeer:

iPhone 7 Plus accessoires kopen - opladers, batterijen, kabels en meer

iPhone 7 plus; nieuwe accessoires

Eindelijk is daar de langverwachte iPhone 7 Plus met al zijn nieuwe features en verbeteringen. De grootste verandering in dit toestel is misschien wel de aanpassing in de audiopoort. Bij de oudere modellen van Apple was het mogelijk om je oordopjes of koptelefoon in te pluggen met een zogenaamde kabel en plug.

Bij de iPhone 7 Plus is dit (helaas) niet meer mogelijk aangezien Apple heeft besloten om de audiopoort weg te laten. Waarom? Zodat je device nog dunner geproduceerd kon worden! De oplossing? Een adapter die je in de Lightning-poort kunt pluggen zodat je gewoon met je oude headset muziek kunt luisteren. Voor degene die dit onhandig vinden is het mogelijk om een hoofdtelefoon met Bluetooth aan te schaffen zodat je op die manier kunt connecten met je iPhone 7 Plus.

iPhone 7 Plus Accessoires voor in de auto

Je kent het vast wel; je zit in de auto en je wordt gebeld. Waar is je toestel? Ook al is de iPhone 7 Plus aanzienlijk groter dan de andere modellen van Apple, is het toch heel goed mogelijk om dit device even kwijt te zijn.

Daar is een eenvoudige oplossing voor gevonden; autohouders. Er bestaan verschillende soorten houders die gemakkelijk zijn te bevestigen aan het raam. Je klikt je iPhone 7 Plus daarna in de houder en raakt hem op deze manier nooit meer kwijt. Een ander groot voordeel is dat je je device op deze manier ook gemakkelijk kunt gebruiken als navigatiesysteem.

Goede bescherming voor de iPhone 7 Plus

Er zijn talloze accessoires te vinden op onze site maar goede bescherming is ook erg belangrijk. Bespaar dus niet op iPhone 7 Plus beschermhoesjes of iPhone 7 Plus screenprotectors en kijk eens op de volgende pagina’s of er misschien wat voor jou tussen zit: