Back to Top

iPhone 7 Plus hoesjes kopen – goedkope beschermhoesjes


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


iPhone 7 Plus; groter en beter

Net als bij de vorige lancering kwam Apple dit keer ook met een tweede iPhone model, de iPhone 7 Plus. Net even wat groter en krachtiger dan zijn broertje. Het beeldscherm is groot te noemen, 5.5 inch en de besturing gebeurt– uiteraard – met het supergoed ontwikkelde iOs 10 besturingssysteem. Met de dubbele camera aan de achterzijde en de high definition camera aan de voorzijde is het mogelijk om geweldige foto’s te schieten.

Bescherm de iPhone 7 Plus met een hoesje

Beschadigingen zijn goed te voorkomen door de iPhone 7 Plus te hullen in een beschermhoesje. Het zou doodzonde zijn wanneer je Apple device beschadigt raakt omdat je hem per ongeluk uit je handen laat glippen. Daarnaast is het ook heel goed mogelijk dat je toestel interne schade oploopt. Hierdoor kan het zijn dat je iPhone 7 Plus niet meer goed werkt, een regelrechte ramp! Voorkom dit dus met een beschermhoesje of mooie case.

Kies uit vele iPhone 7 Plus beschermhoesjes

Er zijn zo ontzettend veel beschermhoesjes voor de iPhone 7 Plus op de markt dat het soms lastig is om een keus te maken. Daarom hebben wij speciaal voor jou een mooie selectie gemaakt van de populairste, mooiste en beste beschermhoesjes. Steek je Apple device in een nieuw jasje die niet alleen mooi is maar vooral veel bescherming biedt. We hebben cases en beschermhoesjes in zowel matte, glanzende als felle kleuren. Er zit dus vast en zeker wat voor jou tussen!

Accessoires en screenprotectors voor de iPhone 7 Plus

Een mooi beschermhoesje voor jouw iPhone 7 Plus is stap één. De volgende stap is het uitbreiden van je mogelijkheden met de vele iPhone 7 Plus accessoires die wij aanbieden. Wat te denken van een powerbank, statief of dockingstation? Wil je echt de ultieme protectie naast je beschermhoesje? Kies dan voor een iPhone 7 Plus screenprotector zodat jouw Apple iPhone 7 Plus écht overal tegen is bestemd.

Check snel: