Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Apple maakte een gewaagde sprong in het diepe door de koptelefoonaansluiting in de iPhone 7 weg te laten. Hierdoor kwam een hoesjes fabrikant op het idee om de 3.5mm aansluiting terug te brengen in de vorm van een hoesje; the Fuze Case.

De makers van de Fuze Case kwamen op het idee doordat veel Apple liefhebbers wel erg moeten wennen aan de verandering. De Fuze Case brengt, zo zeggen zij zelf, ‘geen adapters, geen dongels, geen problemen’ met zich mee.

Fuze Case brengt de 3.5 mm koptelefoonaansluiting terug bij de iPhone 7 en iPhone 7 Plus. Daarnaast verdubbeld deze case de batterijduur en is hij kras en schok bestendig. Wij hebben jullie hulp nodig om de iPhone 3.5 mm koptelefoonaansluiting terug te brengen. Als je een Fuze koopt, koop je een stukje vrijheid.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

fuze case iphone 7 plus

Dubbele batterijduur

Als extra toevoeging biedt de Fuze Case ook een extra lange batterijduur voor de iPhone 7 en iPhone 7 Plus. Voor een iPhone 7 heeft het hoesje een mAh van 2,400 en voor de iPhone 7 Plus geeft hij 3,600 extra mAh batterijduur. Het bedrijf achter de Fuze Case beweert dat de batterij van hetzelfde materiaal, TPU en ABS plastic, is gemaakt als de batterij uit de iPhone 7 (Plus).

Prijs Fuze Case iPhone 7 (Plus)

De Fuze Case is te koop van 49 dollar voor degene die nu beslissen. De super early birds zijn nu nog beschikbaar op Indiegogo. De prijs voor early bird kopers zal rond de $59 zijn. Het bedrijf verwacht eind dit jaar de Fuze Cases te verzenden naar zijn kopers.

Deze out-of-the-box iPhone 7 (Plus) case zal zeker de nodige reacties oproepen bij Apple liefhebbers. Sommige zullen het onwijs waarderen dat ze tegelijkertijd kunnen opladen én muziek luisteren. Anderen zullen de behoefte niet hebben om terug te gaan naar de 3.5 mm aansluiting nu de (bluetooth) AirPods ook in de winkel zullen liggen.

Wat vind jij van de Fuze Case? Laat het ons weten in de comments hieronder…

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.