Back to Top

iPhone 7 Plus Gitzwart kopen (nieuw toestel) – Los nieuw iPhone 7 Plus Gitzwart toestel zonder abonnement, prijs vergelijken

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur


Wil je een nieuw los iPhone 7 Plus Gitzwart toestel kopen, zonder abonnement? Bekijk dan hierboven de beste en goedkoopste aanbiedingen van losse nieuwe iPhone 7 Plus Gitzwart toestellen en vergelijk deze op prijs bij allerlei webwinkels.

Nieuwe iPhone 7 Plus Gitzwart, los toestel - prijzen

Overweeg je om deze losse nieuwe iPhone 7 Plus te kopen (als toestel zonder abonnement), en vind je goud, zilver en rood geen mooie kleuren? Kies dan voor een zwarte! Je hebt in dat geval twee keuze uit twee, want Apple heeft de iPhone 7 Plus zowel in een matzwarte als in een gitzwarte variant uitgebracht. Valt jouw keuze op de gitzwarte iPhone 7 Plus, dan is het daarna de vraag welke opslaghoeveelheid je wil hebben (hieronder meer daarover).

Een los nieuwe iPhone 7 Plus Gitzwart toestel (zonder abonnement) kun je al kopen vanaf een bedrag rond de 930 euro (dit was althans in juni 2017 zo). Dit is dan wel de prijs voor het kleinste model, qua geheugen, ofwel de 128GB variant. De vanaf prijs ligt dus duidelijk hoger dan vanaf prijs van een los nieuw iPhone 7 Plus toestel in de kleur zilver, matzwart, goud of roségoud. Dit lijkt onlogisch, maar is wel degelijk logisch, omdat de iPhone 7 Plus Gitzwart alleen in een 128GB en 256GB versie te koop is. Apple heeft voor deze kleur nooit een 32GB variant geproduceerd. Een 64GB variant is ook niet te krijgen, maar dat is voor alle kleurvarianten van de iPhone 7 en 7 Plus zo. Het voordeel van een gitzwarte ihone 7 of iPhone 7 Plus is dus ook meteen heel duidelijk. Je hebt namelijk minimaal 128GB opslagruimte als je deze toestelvariant in huis haalt. Aldus, je kunt behoorlijk wat opslaan op je smartphone.

Opvallend is dat een nieuwe iPhone 7 Plus Gitzwart tot de goedkoopste 128GB toestellen behoort, dit in vergelijking met de iPhone 7 Plus 128GB toestellen in de andere kleuren. Ook voor de normale iPhone 7 is dit het geval. Onder de 32GB varianten behoren de kleuren zilver en matzwart meestal tot de goedkoopste.

Vind je een nieuwe iPhone 7 Plus gitzwart aan de prijs? Realiseer je dan dat je ten opzichte van de normale iPhone 7 Gitzwart hier wel een aantal extra zaken voor krijgt:

  • De iPhone 7 Plus heeft een betere (dubbele) camera
  • De iPhone 7 Plus heeft een betere batterij
  • Ook niet onbelangrijk, de iPhone 7 Plus heeft een groter scherm van 5,5 inch (de schermdiagonaal is bijna 14 centimeter, oftewel ongeveer 2 centimeter meer dan de diagonaal van de gewone iPhone 7)
Een nadeel is dan weer wel dat de iPhone 7 Plus iets zwaarder is (ongeveer 50 gram), en iets groter; hij past dus moeilijker in je broekzak om het zomaar te zeggen… Ook de prijs ligt hoger. Voor een iPhone 7 Plus Gitzwart 128GB betaal je ongeveer 150 euro meer dan voor een iPhone 7 Gitzwart 128GB. Voor een iPhone 7 Plus Gitzwart 256GB betaal je een kleine 200 euro meer dan voor een normale iPhone 7 Gitzwart met 256GB geheugen.

Prijsverschil tussen een nieuwe iPhone 7 Plus 128GB en een nieuwe iPhone 7 Plus 256GB Gitzwart

Het prijsverschil tussen een nieuwe iPhone 7 Plus 128GB Gitzwart en een nieuwe iPhone 7 Plus 256GB Gitzwart is ongeveer 160 euro (930 euro vs. 1060 euro). Dit was althans vlak voor de zomer van 2017 zo, hoewel kan worden vermoed dat dit verschil in prijs wel ongeveer zo zal blijven, ook als beide toestellen straks (veel) goedkoper zijn geworden.
Dat het 256GB model de duurste is van de twee, dat zal weinig verbazing opwekken. Toch kan worden verwacht dat de prijs van dit bijzondere toestel, met ontzettend veel geheugen, uiterlijk in 2018 zal zijn gedaald tot onder 1.000 euro.

De hoge eenmalige kosten voor de iPhone 7 Plus 128GB of 256GB in de kleur gitzwart omzeilen? Sluit dan een abonnement af bij je toestel, bij een van de partijen die je hierboven in de vergelijker ziet staan (of via de pagina ‘Abonnementen vergelijken’ op deze website). Dit kan niet bij alle webwinkels, maar bij verschillende webwinkels kan dit wel. In dat geval kun je de kosten laten meenemen in een toestelbundel. Je betaalt dan maandelijks je toestel af, gedurende één of twee jaar. Je bent dan niet goedkoper uit, maar de hoge kosten van je toestel vomen dan niet zo’n probleem meer. Voor veel mensen is dat namelijk toch een issue.

De iPhone 7 Plus kopen in andere kleuren…

Net als de iPhone 7 is de iPhone 7 Plus nog in vijf andere kleuren te koop. Naast de gitzwarte kleur kun je nog kiezen voor eem matzwarte kleur (die redelijk overeen komt), een gouden kleur, een rosegouden kleur, een zilveren kleur en een rode kleur (die Apple later heeft uitgebracht). De prijzen wijken onderling nauwelijks af, dus daarvoor hoef je een andere kleur niet te laten.