Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Een nieuwe afbeelding, uitgelekt via Nowheerelse, wijst erop dat de iPhone 7 Plus wellicht een hele belangrijke knop gaat missen: de mute knop om het toestel op stil te zetten.

De onderstaande afbeelding lekte uit via Nowhereelse, een bekende als het aankomt op het lekken van nieuwe iPhone toestellen en onderdelen. In het verleden zijn via Nowhereelse veel nieuwe toestellen uitgelekt, de oprichter heeft het regelmatig bij het juiste eind, maar niet altijd.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

iPhone 7 Plus zonder mute knop?

Op de onderstaande foto lijkt het te gaan om een iPhone 7 Plus zonder mute knop. Deze knop wordt gebruikt om het toestel op stil te zetten. Waarschijnlijk zal Apple (als deze lek klopt) de knop intern in de software verwerken. Het stilzetten van je toestel zal dan moeten gebeuren door een trilmodus in het bedieningspaneel in te schakelen.

 iPhone 7 no mute

De iPhone 7 (Plus) zal geen game changer worden. Het toestel wordt waarschijnlijk in september 2016 aangekondigd en heeft eenzelfde design als de iPhone 6s, is beschikbaar vanaf 32GB, wordt uitgerust met een dubbele camera (Plus model) en Smart Connector (Plus model).

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.