Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Apple's nieuwe iPhone 7 Plus wordt waarschijnlijk voorzien van een dubbele lens - in de eerste instantie zou deze geproduceerd worden door Sony. Sony ligt behoorlijk achter op het schema voor de productie van de dubbele lens-modules. Het lijkt er nu toch op dat Apple voor een productie van LG kiest.

Sony kan niet voorzien in de hoge wensen van Apple vanwege het lage rendement en het feit dat de productiefaciliteit in Kumamoto beschadigd is geraakt bij de aardbeving in april dit jaar. Apple schuift de productie nu door naar LG Innotek, waar het grooste deel van de iPhone 7 Plus' lens-productie zal plaatsvinden.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

iPhone 7 Plus lens

Ook de iPhone 7 zal voorzien worden van een nieuwe camera-feature: optische beeldstabilisatie. Deze verbetering ten opzichte van software stabilisatie heeft mede als voordelen dat bewogen foto's scherper zijn en foto's genomen bij laag licht duidelijker zijn.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.