Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Apple iPhone 7 Plus - het laatste nieuws, tips en geruchten (pagina 11)

Hier vind je het laatste Apple iPhone 7 plus nieuws. Onze nieuws artikelen bevatten tips, geruchten, informatie en weetjes over de iPhone 7 plus.

 

Dit kun jij verwachten van het Apple iPhone 7 Event!

Deze week is het dan eindelijk zover: het Apple event met de nieuwe iPhone 7 en nog veel meer. Naast de presentatie van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus zal Apple naast de nieuwe iOS wellicht een Apple Watch en de nieuwe MacBook Pro lanceren.

  • dinsdag 6 september 2016 10:03

Definitief: iPhone 7 wordt op 7 september gelanceerd

Apple heeft vandaag officiëel aangekondigd wanneer de nieuwe Keynote zal plaatsvinden: op 7 september. Uiteraard lees je hier hoe je 't volgende week kan volgen!
  • dinsdag 30 augustus 2016 13:47

'iPhone 7 komt met camera stabilisator'

Een nieuwe afbeelding is verschenen in het geruchten circuit van de iPhone 7. Volgens een betrouwbare bron krijgt de camera aan de achterkant een nieuwe handige functie.

  • zaterdag 20 augustus 2016 13:58

iPhone 7 krijgt geen stereo speaker

Er zijn een aantal 'interne' schematische afbeeldingen van de iPhone 7 uitgelekt via Nowheerelse. Veel geruchten worden bevestigd en sommige helaas ook ontkracht.

  • zaterdag 20 augustus 2016 12:00

Gelekt: interne documenten iPhone 7

De nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus is al in grote getalen geproduceerd voor de presentatie in September. Ondertussen zijn er diverse documenten uitgelekt over het nieuwe vlaggenschip van Apple.

  • maandag 15 augustus 2016 17:12

iPhone verkoop groeit in Europa & Amerika

De Apple iPhone is goed verkocht in het tweede kwartaal van 2016. Zowel in Europa en Amerika is er een duidelijk groei in marktaandeel te zien. Lees hier de rest van de statistieken!

  • woensdag 10 augustus 2016 20:27

Onderdelen iPhone 7 'spacezwart' verschenen

Er zijn afbeeldingen van nieuwe behuizingsonderdelen van de verwachte 'spacezwarte' uitvoering van de iPhone 7 op het internet verschenen. Met de iPhone 7 in deze donkerzwarte optie wil Apple het toestel in dezelfde stijl als de spacezwarte Apple Watch presenteren.
  • dinsdag 9 augustus 2016 12:26

‘iPhone 7 krijgt drukgevoelige homebutton’

De typische iPhone homeknop krijgt in de nieuwe iPhone  7 geen klikfunctie meer. In plaats daarvan zou het nieuwste iPhone model een Force Touch klik krijgen met een kleine trilling, volgens een rapport van Reaffirms.

  • maandag 8 augustus 2016 16:14

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek iphone 7 plus, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 156 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.