Back to Top

iPhone 7 Plus Roségoud kopen (nieuw toestel) – Los nieuw iPhone 7 Plus Roségoud toestel zonder abonnement, prijs vergelijken

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur


Wil je een nieuw los iPhone 7 Plus Roségoud toestel kopen, zonder abonnement? Bekijk dan hierboven de beste en goedkoopste aanbiedingen van losse nieuwe iPhone 7 Plus roségoud toestellen en vergelijk deze op prijs bij allerlei webwinkels.

Nieuwe iPhone 7 Plus Roségoud, als los toestel - prijzen

Je wil een nieuw iPhone 7 Plus toestel kopen, en vindt goud een mooie kleur… Dan zou de iPhone 7 Plus Roségoud wel eens jouw ideale nieuwe toestel kunnen zijn! Deze variant heeft een prachtige goude kleur, maar dan rosé. Vooral bij de dames heeft dit de voorkeur, boven een klassieke iPhone 7 Plus in de kleur goud. Aan jouw de keuze welke van de twee kleuren je mooier vindt…

Een losse iPhone 7 Plus Roségoud kun je nieuw kopen vanaf een bedrag net iets boven de 850 euro (peildatum begin juni 2017). De prijs voor deze kleur ligt daarmee net iets hoger dan de prijs voor een iPhone 7 in de kleuren goud, zilver en zwart. Op het totale aanschafbedrag is het verschil ‘peanuts’ en praat je over maximaal 1-2%. Je zou je kunnen afvragen waar je het over hebt dus… Maken de extra features van de iPhone 7 Plus, in vergelijking met die van de gewone iPhone 7 voor jou weinig uit, en is de prijs waarvoor je je toestle koopt voor jou doorslaggevend? Dan is de gewone iPhone 7 in de kleur roségoud als nieuw toestel naar onze mening een verstandigere keuze. Dit scheelt je maar liefst 170 euro. Omgekeerd kan ook gelden, wil je toch de dubbele camera, een betere batterij, en een scherm wat extra groot is, dan zou je beter kunnen kiezen voor een nieuwe iPhone 7 Plus roségoud (rosegold).

Om diverse kleuren van de iPhone 7 Plus en iPhone 7 te vergelijken met de toestellen in de kleur roségoud (rosegold), selecteer je ook de gewenste andere kleuren in de toestelvergelijker, hierboven op deze pagina.

Prijsverschil tussen een nieuwe iPhone 7 Plus 32GB Roségoud, een nieuwe iPhone 7 Plus 128GB Roségoud, en een nieuwe iPhone 7 Plus 256GB Roségoud

Vind je het lastig om de juiste nieuwe iPhone 7 (Plus) te kiezen? Dan moeten we je melden dat Apple het nog lastiger maakt! De iPhone 7 en de iPhone 7 Plus worden namelijk naast in verschillende kleuren, ook nog aangeboden in 3 varianten voor wat betreft de opslagcapaciteit (ook wel opslagruimte genoemd). Je hebt voor de rosegouden kleur keuze uit een iPhone 7 Plus 32GB Roségoud, een iPhone 7 Plus 128GB Roségoud, en een iPhone 7 Plus 256GB in de kleur roségoud. Het is goed om erbij stil te staan dat tussen de voornoemde drie toestelvarianten behoorlijke prijsverschillen bestaan, die lang niet alleen afhangen van hoe goedkoop de webwinkels zijn, maar gewoonweg worden veroorzaakt doordat geheugen nou eenmaal geld kost.

Het prijsverschil tussen een nieuwe iPhone 7 Plus 32GB Roségoud en een nieuwe roségouden iPhone 7 Plus 128GB is ongeveer 106 euro, terwijl het prijsverschil tussen een nieuwe iPhone 7 Plus 128GB in de kleur goud en een nieuwe iPhone 7 Plus 256GB Goud ongeveer 108 euro bedraagt. Het topmodel de iPhone 7 Plus 256GB Rosgoud kostte vlak voor het begin van de zomer altijd nog bijna 1.100 euro. Sluit je een abonnement af bij je toestel, wat bij veel aanbieders tegenwoordig kan, dan kun het betalen van een hoog aanschafbedrag omzeilen. Je nieuwe iPhone 7 Plus (bijvoorbeeld dus in de kleur roségoud) wordt dan betaald via je maandelijkse abonnementsbedrag. Men spreekt dan vaak van een toestelbundel, omdat je toestelprijs is meegenomen in je abonnementsbedrag.

Opgemerkt moet tot slot nog worden dat de prijsverschillen ook in 2018, 2019 en 2020 zullen blijven bestaan, hoewel de prijzen van alle toestelvarianten van de iPhone 7, en dus ook van de iPhone 7 Roségoud, wel duidelijk omlaag zullen gaan. Niettemin, een iPhone blijft een duur toestel, maar als je ziet wat je er allemaal voor krijgt, is dat natuurlijk niet heel onlogisch.

Een nieuwe iPhone 7 Plus kun je ook kopen in andere kleuren dan roségoud…

Apple heeft de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus (uiteindelijk) in zes kleuren gelanceerd, je hebt de keuze uit de kleur goud, (mat)zwart, gitzwart, rood en zilver en dus roségoud (waarvoor je hierboven aanbiedingen vindt). Eerder (tot 2016) bracht Apple haar toestellen vaak slechts in twee, drie of vier kleuren op de markt. Zo bestaat de zwarte variant van de iPhone al sinds de begintijd van het iPhone tijdperk.