Back to Top

iPhone 7 Plus screenprotectors kopen - matte, transparante, gladde, glas en meer

Momenteel zijn de iPhone 7 Plus screenprotectors nog niet beschikbaar, wij hopen deze binnen enkele dagen via deze pagina beschikbaar te kunnen stellen.

Ruime keus in iPhone 7 Plus screenprotectors

Wist je dat de iPhone 7 Plus het kleurrijkste en helderste cherm van alle Apple modellen heeft? Bijna alles wat je met je iPhone doet, speelt zich af op het 5,5 inch display. Je Whatsappjes, foto’s en Facebook check je op het Retina HD-display. Dit scherm is 25% helderder dan zijn voorganger en bevat nog meer kleuren dan ooit tevoren. Er is geen enkele andere smartphone die ook maar in de buurt komt van dit toestel als het op kleuren aankomt.

Je wilt het scherm van de iPhone natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden en daarom bieden wij een breed assortiment in iPhone 7 Plus screenprotectors. Deze bescherming bestaat er in drie varianten: tempered glass, plastic/transparant en mat. Kies jouw ideale screenprotector nu snel uit en voorkom schade aan je display! 

iPhone 7 Plus screenprotector; tempered glass

De glazen screenprotector, ofwel tempered glass, creëert een échte glasplaat op de iPhone 7 Plus. Door dit speciale laagje heb je geen last meer van krassen in je scherm. Optimale bescherming voor jouw Apple device dus.

iPhone 7 Plus screenprotector; mat

Er is naast de tempered glass en transparantie versie ook een matte iPhone 7 Plus screenprotector. Deze is ideaal geschikt als je veel waarde hecht aan je privacy; het zorgt er namelijk voor dat mensen naast je niet mee kunnen kijken op je scherm. Daarnaast houdt het de felle stralen van de zon tegen waardoor je niet in een weerspiegeling kijkt. Op deze manier kan je alles perfect zien, in alle weersomstandigheden. Niet alleen bescherming, privacy en goed beeld maar ook een luxe uitstraling, dit alles door de screenprotector mat.

Accessoires en hoesjes voor de iPhone 7 Plus

Naast het aanbieden van screen protectors / schermbeschermers hebben wij ook een overzicht van diverse iPhone 7 Plus accesoires en beschermhoesjes die je kunt kopen. Zo kun je het hele iPhone 7 Plus toestel beschermen en aankleden met de mooiste accesoires.

Bekijk ook eens de andere Apple iDevice screenprotectors: