Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Via een Chinese website genaamd 'Bastille Post' is een afbeelding van de iPhone 7 Plus uitgelekt. Het lijkt hier om de Plus Dual of 'Pro' versie te gaan, aangezien dit model een dubbele camera krijgt. Hoe betrouwbaar is deze informatie?

 

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

iPhone 7 Plus of Pro

Zoals eerder genoemd lijkt het op de onderstaande afbeelding om de iPhone 7 Plus Dual of iPhone 7 Pro te gaan. Dit model beschikt namelijk over een dubbele camera waarvan eerder deze week ook afbeeldingen uitlekte.

 

Zoals op de bovenstaande afbeelding te zien is heeft het toestel een dubbele lens. Echter is deze nog steeds niet weggewerkt in het toestel, zoals dat bij de huidige iPhone 6s en 6 ook het geval is. Onderana is er een Smart Connector aanwezig, zoals ook te vinden is op de iPad Pro, waarmee dit iPhone 7 model gemakkelijk aan te sluiten is op bijvoorbeeld een toetsenbord.

Ook is te zien dat de antenne beter weggewerkt is, zoals al bleek uit een ander lek eerder deze week. De antennestrepen zijn nu verplaatst naar de boven- en onderkant van het toestel. Qua design komt deze iPhone 7 Plus overeen met de huidige iPhone 6s, op enkele verschillen zoals de antenne.

Renders van de iPhone 7

Direct na de lek heeft Feld & Volk, een Russisch bedrijf dat iPhones modificeert, een render gemaakt van deze iPhone 7 Plus. In deze render zijn alle eigenschappen van het bovenstaande toestel terug te zien.

 

Betrouwbaar?

Hoe betrouwbaar de informatie is, is moeilijk in te schatten. De afbeelding stond al ruim een week op de Chinese website maar was tot nu toe nog niemand opgevallen. Wel lijkt het design overeen te komen met de eerder uitgelekte afbeeldingen van de iPhone 7. Hard bewijs is het naar onze mening echter niet, wij wachten op een iPhone afbeelding van een betrouwbare bron voor we conclusies willen treken.

Hoewel we aan de hand van deze lek dus nog niet veel kunnen zeggen, is het wel interessant dat er nu alweer afbeeldingen van de nieuwe iPhone uitlekken. Het beloven interessante maanden te worden richting september 2016!

Toevoeging 16-3 10:45

Via OnLeaks zijn gedetailleerdere foto's van de antennelijnen uitgelekt. Zoals op de onderstaande afbeelding te zien is lijken deze antennelijnen iets af te wijken van zowel de renders als de eerder gelekte afbeelding, hoewel dit onwijs moeilijk in te schatten is. Deze afbeelding lijkt in de fabriek door een medewerker te zijn gemaakt:

 

 

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.