Back to Top

Apple iPhone 7 Plus Zilver kopen – los iPhone 7 Plus Zilver toestel zonder abonnement, prijs vergelijken

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur

 

Wil je een los iPhone 7 Plus Zilver toestel kopen, zonder abonnement? Bekijk dan hierboven de beste en goedkoopste aanbiedingen van losse iPhone 7 Plus Zilver toestellen van alle webwinkels die deze iPhone variant aanbieden, en vergelijk de iPhone 7 Plus toestellen (in de kleur zilver) onder andere op prijs en andere specificaties.

Een iPhone 7 Plus Zilver als los toestel - prijzen

De prijs van een nieuw iPhone 7 Plus Zilver toestel (los, en zonder abonnement) lag begin juni 2017 rond de 840 euro (dit voor een 32 Gb variant uiteraard). Daarmee behoort de iPhone 7 Plus in de kleur zilver (samen met de zwarte iPhone 7 Plus) tot de goedkoopste onder de kleurvarianten van de iPhone 7, want een iPhone 7 in de kleuren goud, roségoud en rood zijn bijvoorbeeld (iets) minder goedkoop. De prijs van een nieuwe zilveren iPhone 7 Plus zal verder gaan dalen, tot onder de 800 euro. Of dat al in 2017 zal zijn, is nu nog niet duidelijk, maar in het andere geval in ieder geval in 2018, zo is onze verwachting.

Wil je graag een nieuwe iPhone 7 Plus kopen, in de kleur zilver, maar vind je de prijs te hoog? In dat geval is de reguliere iPhone 7 Zilver waarschijnlijk een betere optie. Dit levert je een prijsvoordeel van meer dan 150 euro op (echt aanzienlijk dus)! In dat geval moet je wel genoegen nemen met een minder groot scherm (4,7 inch i.p.v. 5,5 inch), en iets minder goede batterij (die overigens nog steeds uitstekend is, en beter is dan de batterijen in voorgaande iPhone modellen, zoals de iPhone 5 en 6), en een minder goede camera. Aan jou de keuze dus. Om een vergelijking te maken tussen de zilveren iPhone 7 en de zilveren iPhone 7 Plus stel je de vergelijker hierboven in op zowel iPhone 7 als op iPhone 7 Plus, alsmede op de kleur zilver. Je kunt dan perfect het aanbod vergelijken voor deze toestellen van alle webwinkels die deze toestellen aanbieden.

Zoals je in de losse toestellen vergelijker (hierboven) wel kunt zien bieden verschillende webwinkels dit toestel ook aan in de staat ‘refurbished’. Maakt het je niet zo uit dat je toestel niet helemaal nieuw is (maar uiteraard wel goed werkt, en is schoongemaakt), dan zou een refurbished iPhone 7 Plus in de kleur zilver ook een goede keuze kunnen zijn. Dit maakt dat je 110 euro of meer goedkoper uit bent, in vergelijking met een nieuwe iPhone 7 Plus toestel in de kleur zilver. Verder tref je in de vergelijker op deze pagina ook aanbiedingen van losse gebruikte zilveren iPhone 7 Plus toestellen, als deze op dat moment worden aangeboden door een of meerdere aanbieders van losse toestellen.

Prijsverschil tussen een iPhone 7 Plus 32GB Zilver, een iPhone 7 128GB Zilver, en een iPhone 7 256GB Zilver

De iPhone 7 Plus Zilver is er (net als de gewone iPhone 7) in 3 varianten voor wat betreft de opslagruimte, namelijk 32GB, 128GB en 256GB. Hiermee komt Apple tegemoet aan de uiteenlopende vraag voor wat betreft geheugen, en hierdoor kan Apple ook verschillende prijsstellingen bieden voor de iPhone 7 Plus in de kleur zilver.

Het prijsverschil tussen een nieuwe iPhone 7 Plus 32GB variant en de nieuwe iPhone 7 Plus 128GB variant is ongeveer 110 euro, terwijl het prijsverschil tussen de nieuwe zilveren iPhone 7 Plus 128GB en de iPhone 7 Plus 256GB Zilver ongeveer 105 euro bedraagt. Het verschil in prijs tussen de nieuwe iPhone 7 32GB Zilver en de nieuwe iPhone 7 256GB Zilver is dus ongeveer 215 euro (juni 2017), en best aanzienlijk. Hiervoor heb je dan wel 8 keer meer opslagcapaciteit, waarmee je voorlopig (waarschijnlijk) wel vooruit kunt, en de aankoop van een volgend toestel wel eens langer kunt uitstellen. Daarmee kan duurkoop uiteindelijk toch goedkoop zijn…

Voor losse iPhone 7 Plus refurbished toestellen (in de kleur zilver) gaat het om prijsverschillen van respectievelijk 80 euro, 90 euro en 170 euro. Omdat de prijzen van alle losse iPhone 7 Plus toestellen zullen gaan dalen, zullen deze verschillen mogelijk wel nog wat afnemen in de toekomst.