Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Alle Apple-design liefhebbers opgelet. Het witte frontje van de rode PRODUCT(Red) iPhone: een mooi contrast met rood of toch een stuk minder luxe uitstraling. Wat vind jij?

Direct na de lancering van de flitsend rode iPhone 7 en iPhone 7 Plus kwamen de eerste kritieken op het witte frontje. Volgens sommige tech-bloggers is het een mismatch met de rode achterkant en ontstaat er zo een knullig effect. Anderen vinden de sneeuwwitte voorkant binnen de lijn der verwachtingen vallen. Eerdere edities in rosé goud en goud verschenen immers ook met witte front. Over smaak valt niet te twisten, maar wanneer ik zelf in mijn design beminnende hart kijk, gaat mijn voorkeur niet uit naar wit. Evenmin als naar zwart.

Lees ook: Koop Apple RED producten. Geef leven.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Rood is de kleur

Een volledig rode iPhone, hoe tof is dat? Een rode achterkant is met iedere telefoon makkelijk te bereiken door een rood hoesje, maar een rode voorkant is weer een ander verhaal. Er zijn natuurlijk screenprotectors, maar die laten toch een minder strakke en gladde indruk achter op je iPhone. Voor een limited edition zou een volledig rode iPhone zeker niet misstaan. Daarbij, wat is de toegevoegde waarde van de PRODUCT(Red) iPhone, wanneer alleen de achterkant rood is gekleurd? Ja het is zeker, ik pleit voor een iPhone die volledig in het rood is gedoopt. Go fully red, or go home.

Of toch zwart?

Zit je nu op de bank, teleurgesteld naar je witte frontje te staren, dan heb ik goed nieuws. Waar een probleem is, zien Youtube techneuten een oplossing. Een radicale oplossing, maar in tijden van nood, is alles mogelijk. Als het aan Youtuber Danny Winget ligt vervang je binnenkort zelf het witte front voor een zwart exemplaar. In het kort: Verzamel al je geld bij elkaar en schaf naast de rode parel ook een zwarte iPhone 7 aan. Verzamel vervolgens nog veel meer moed en swap met vaste hand en uiterste precisie de schermen met elkaar. Juistum, gegarandeerd klamme handjes en wangen die nog veel roder zijn dan de iPhone 7 zelf.

iphone-7-met-zwart-front

Misschien is wit zo slecht nog niet

Een screenprotector in de gewenste kleur, een rode iPhone-case voor je oudere iPhone, met zweet op je rug schermpjes wisselen of toch vol tevredenheid naar je rode iPhone met wit front staren? Misschien is die laatste optie zo slecht nog niet, je hebt immers met je aankoop direct de wereld weer een klein stukje beter gemaakt. Bij aankoop van een PRODUCT(Red) iPhone gaat er namelijk geld naar de strijd tegen AIDS.

 

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer