Back to Top

iPhone 7 screenprotectors kopen - matte, transparante, glas, gladde en meer

geen producten gevonden met meegegeven parameters

Kies voor een iPhone 7 screenprotector

De iPhone 7 heeft het kleurrijkste en mooiste scherm van alle Apple Devices, dit wil je natuurlijk graag zo houden! Wij raden je dan ook altijd aan om een kwalitatief goede screenprotector aan te schaffen. Screenprotectors bestaan er in drie varianten: mat, plastic/transparant en tempered glass. Maak hierboven een keus uit de, veelal goedkope maar zeer goede, screenprotectors.

Tempered Glass voor je iPhone 7

Een tempered glass, oftewel glazen screenprotector, zorgt er voor dat er een echt glaslaagje op je iPhone 7 komt. Je hebt nu geen last meer van krassen in je scherm, je toestel is optimaal beschermt! Wacht dus niet te lang met de aanschaf van een screenprotector en houd zo je scherm in topconditie.

iPhone 7 screenprotector mat

Naast de tempered glass en transparante versie is er ook de screenprotector mat. Wat deze screenprotector zo handig maakt is dat het felle stralen van de zon tegen houdt, zo heb je geen last van de wierspiegeling in het beeld en kan je alles goed zien. Daarnaast zorgt de screenprotector mat ervoor dat anderen niet mee kunnen kijken. Naast deze handige features zorgt het er ook nog voor dat je iPhone er nóg luxer uitziet. Genoeg redenen om een matte iPhone 7 screenprotector aan te schaffen, toch? 

De transparante screenprotector voor de iPhone 7

De reguliere screenprotector transparant is de goedkoopste variant. Deze plastic protector wordt over het algemeen geleverd in een verpakking van twee stuks. Het opplakken gaat zeer gemakkelijk en snel waardoor je je iPhone 7 in een mum van tijd optimaal beschermt. 

Accessoires en hoesjes voor de iPhone 7

Naast het aanbieden van screen protectors / schermbeschermers hebben wij ook een overzicht van diverse iPhone 7 accesoires en beschermhoesjes die je kunt kopen. Zo kun je het hele iPhone 7 toestel beschermen en aankleden met de mooiste accesoires.

Bekijk ook eens de andere Apple iDevice screenprotectors: