Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

De iPhone 7 is Apple’s nieuwe smartphone. Het toestel volgt de iPhone 6S op en is verkrijgbaar vanaf 16 september 2016 in Nederland. Qua uiterlijk is het toestel niet erg veranderd maar wel brengt de smartphone op een aantal andere vlakken veranderingen en verbeteringen met zich mee.

Uiterlijk en beeldscherm

Het design van de iPhone 7 is grotendeels gelijk gebleven aan het design van de iPhone 6. Het toestel beschikt over aluminium behuizing met afgeronde hoeken. De afmetingen zijn 128,3 x 67,1 x 7,1 millimeter en de iPhone heeft een gewicht van 143 gram. Het 4,7-inch display heeft een resolutie van 1334 x 750 pixels. De kleurweergave van het display is verbeterd en kan nog feller worden weergegeven. De homeknop is aanwezig maar werkt door middel van trillingen en kan niet meer worden ingedrukt.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Specificaties en verbeteringen

De iPhone 7 draait op een nieuwe A10 Fusion processor, de opvolger van de A9. De A10 zou tot wel 40 procent sneller werken dan zijn voorganger. De processor werkt in combinatie met een grafische chip en de M10 coprocessor. De hoofdtelefoonaansluiting is verdwenen. Een hoofdtelefoon kan worden aangesloten via de Lightning poort of de gebruiker kan draadloze oortjes aanschaffen. Er is een nieuwe stereospeaker aanwezig die voor uitstekend geluid zorgt. Het toestel heeft een IP67 certificering en is stof- en waterdicht. Aan de achterzijde bevindt zich een 12 megapixel camera met verbeterde lens die uitstekende foto’s schiet ook in het donker. De voorzijde is voorzien van een 7 megapixel Facetime camera. De iPhone 7 wordt automatisch geleverd met iOS 10, Apple’s nieuwste besturingssysteem.

iPhone 7

Verschillende varianten en prijzen

De iPhone 7 is verkrijgbaar met opslagruimte van 32GB, 128 GB en 256GB. Het 32GB model is verkrijgbaar in de kleuren zilver, roségoud en goud. Het 128GB en 256GB model zijn ook verkrijgbaar in de kleuren zwart en gitzwart. Adviesprijs voor het 32GB model is 769 euro, voor het 128GB model 879 euro en voor het 256GB model 989 euro.

Bron: www.smartphoneclub.com

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.