Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

De iPhone 7 voorverkoop begint op vrijdag 9 september, aldus blogger Evan Blass. Eerder brachten wij al het gerucht naar voren over de potentiele presentatieweek van Apple.

Blass spreekt op twitter over de preorder datum van de ‘iPhone 7’. Afgelopen week claimde de, zeer betrouwbare, blogger nog dat de nieuwe Apple smartphone op 19 september 2016 in de Apple stores ligt.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Tijdlijn iPhone presentaties

De tijdlijn en structuur, waar de verwachting van Evan Blass op gebaseerd is, is geheel in patroon met die van de iPhone 6s. Deze werd op 9 september 2015 gepresenteerd door Apple en 3 dagen later startte de voorverkoop. De eerste gelukkige kregen op 25 september 2015 hun nieuwe iPhone 6s binnen.

Normaal gesproken opent Apple de voorverkoop op de vrijdag na de lancering van een nieuwe iPhone. Als we met de huidige voorspelling terug gaan rekenen zal de nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus op woensdag 7 september 2016 gepresenteerd worden.  

Lees ook: Onderzoek toont hoge interesse in iPhone 7

Veranderingen iPhone 7 (Plus)

Het nieuwe flagship model van Apple zal naar verwachting kleine externe veranderingen krijgen. Het bedrijf heeft zich meer gefocust op een dual-lens camera, snellere processor en wellicht de verdwijning van de 3.5mm ingang. Volgens geruchten heeft Apple deze optie weggelaten om het model geavanceerder en moderner te maken. Wij denken dat het vooral met de waterdichtheid te maken heeft. Hoe minder openingen het toestel heeft des te minder kans op waterschade. Houdt onze website in de gaten voor meer iPhone 7 en iPhone 7 Plus nieuws!

Lees ook: Apple verplaatst lichtsensor iPhone 7

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.