Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Volgens analyst Ming-Chi Kuo van KGI Securities zal de iPhone 7 geen vernieuwende stap voor Apple zijn, waarmee ons favoriete technologie-bedrijf eerder een stap terug dan een stap vooruit zet qua verkoopcijfers.

Volgens Kuo is het ergste geval dat Apple minder iPhones verkoopt dan in 2014. Hiermee zou de iPhone de enige smartphone zijn in de top 5 die een daling ondergaat. Dit zou betekenen dat Apple voor het eerst een slecht resultaat heeft.

Volgens een andere analyst, Mark Moskowitz, wordt de iPhone 7 meer een 'vervanger' voor oudere iPhones, zonder enorme verschillen. Wij verwachten in ieder geval een nieuwe A10 chip, wireless EarPods, géén 3,5mm headphone jack, een dubbele lens op de 'Plus' uitvoering en wellicht een waterdichte behuizing, hoewel wij dit laatste steeds meer in twijfel gaan trekken. 

iPhone 7 render by Feld & Volk

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

iPhone 7s of iPhone 8?

Barclays analyst Mark Moskowitz voorspelde ook dat Apple in 2017 de iPhone 7s overslaat en rechtstreeks doorgaat naar de introductie van de iPhone 8 in september 2017. Apple kiest voor een iPhone met geheel nieuw design en slaat daarom de 's' lijn over. De iPhone 8 zou gebruik gaan maken van onder andere een OLED beeldscherm en een 'glass sandwich' behuizing, bekend van de iPhone 4/4s. Ook zou dit toestel geen fysieke home button meer hebben.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.