Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Navigeer:

iPhone 7s Plus – 32GB, 128GB, 256GB – informatie, prijzen en uitleg

De iPhone 7s Plus is naar alle waarschijnlijkheid de opvolger van de iPhone 7 en zal naar verwachting in september 2017 gepresenteerd worden tijdens het jaarlijkse Apple evenement. Tot dat moment kun je via onderstaande vergelijker de huidige iPhone 7 kopen inclusief abonnement.

iPhone 7 Plus 32GB

iPhone 7 Plus 128GB

 iPhone 7 Plus 256GB

 

 

Het laatste iPhone 7s Plus nieuws:

Het (een)handige toetsenbord van Apple

Misschien is dit wel het meest handige dat iOS 11 ons te bieden heeft: een toetsenbord voor wanneer je met één hand typt. Ja ja.. het is mogelijk en het is binnenkort ook op jouw iPhone terug te vinden.

  • maandag 12 juni 2017 16:04

iPhone 8 wordt minder goed door Apple’s strijd met Qualcomm

De strijd tussen Qualcomm en Apple is nog niet voorbij. Het ziet er nu namelijk naar uit dat de nieuwe iPhone 8 het zonder het allersnelste internet zal moeten doen. Jep.. Qualcomm slaat hard terug.

  • maandag 12 juni 2017 13:54

iPhone 8 productie verloopt volgens schema

Wanneer zal de release van de nieuwe iPhone 8 plaatsvinden? Met klamme handjes wachten iPhone-liefhebbers in spanning af. Als het aan Economiv Daily News ligt, hebben we niks te vrezen en verloopt de productie volgens schema. 

  • zaterdag 13 mei 2017 12:07

De opvallende iPhone 8 geruchten van JPMorgan

Investeringsbank JPMorgan speculeert er op los. Analisten van JPMorgan doen een aantal opmerkelijke voorspellingen. Wij, van iPhone.nl, zetten deze even op een rijtje.

  • woensdag 10 mei 2017 13:06

Zo houdt Apple nieuwe iPhones geheim voor de buitenwereld

Een voormalig werknemer van de Pegatron-fabriek heeft in het geheim vertelt hoe Apple ervoor zorgt dat de nieuwste iPhones niet uitlekken. Mede dankzij extreme beveiliging en meer.

  • woensdag 3 mei 2017 22:32

iPhone 8 verschijnt pas in oktober of november

Nog even wat extra geduld! Volgens een betrouwbare bron zal de iPhone 8 pas in oktober of november gelanceerd worden. 

  • maandag 24 april 2017 22:23

‘Nieuwe iPhone krijgt verticale camera en roestvrijstalen frame’

De nieuwe iPhone, die in september gepresenteerd wordt, zal volgens de laatste geruchten zijn voorzien van een roestvrijstalen behuizing en een verticale camera. Het nieuws komt helemaal uit Japan en is gebaseerd op anonieme bronnen uit Azië.

  • dinsdag 18 april 2017 14:06

‘De iPhone 8 krijgt een vingerafdrukscanner met geluidsgolven’

Houd je vast want Apple is waarschijnlijk van plan om de iconische homebutton te verwijderen. In plaats hiervan zou er een ingebouwde Touch ID vingerprintsensor ontwikkelt worden voor de iPhone 8.

  • zondag 26 februari 2017 12:05

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek iphone 7s plus, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 11 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer